Parası ve cep telefonu için öldürmüş!

katil
İskenderun’da ağır kokular gelen evde elleri kelepçeli, ayakları ve ağzı bağlı halde cesedi bulunan 27 yaşındaki Ferhat İlkem’in katil şüphelisi olduğu ileri sürülen Suriyeli 32 yaşındaki Zekeriye Ghirep, ülkesine kaçmak isterken yakalandı. İlkem’in parası ve cep telefonu için öldürüldüğü ortaya çıktı.
Pınarbaşı Mahallesi 226 Sokak’ta 21 Kasım’da Suriyeliler tarafından kiralanan evden kötü kokular gelmesi üzerine komşuları durumu polise bildirdi. Sami Bulut’a ait eve giren polis, elleri kelepçeli, ağzı ve ayakları bağlı halde Ferhat İlkem’in cesedini buldu. Olayla ilgili evi kiraladığı belirlenen 3 Suriyeli ise gözaltına alındı. Adları açıklanmayan Suriyeliler tutuklanırken katil şüphelisinin de yine Suriyeli Zekeriye Ghirep olduğu belirlendi.
Polis, Sivas’ta harita teknikeri olarak çalışan ve olaydan 2 gün önce eşi Ebru İlkem’in doğum yaptığı öğrenilen Ferhat İlkem’in katil şüphelisinin Suriye’ye kaçabileceği ihtimali üzerinde durdu. İlçedeki ve Hatay’daki geçiş güzergahlarındaki güvenlik ve mobese kameralarını tarayan polis, Zekeriye Ghirep’in Suriye’ye gitmeye çalıştığını saptadı. Polis, Reyhanlı İlçesi’nin köylerinde önlem alarak Ghirep’i kaçak olarak ülkesine geçiş yapmak isterken kıskıvrak yakaladı.
Ferhat İlkem’i parası ve cep telefonu için öldürdüğü belirlenen Zekeriye Ghirep, İskenderun Emniyet Müdürlüğü’nde sorguya alındı. Suçunu itiraf eden Ghirep, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Önceki İçerikSuriye ne yapmaya çalışıyor?
Sonraki İçerikAsi Nehri’ne kaçak boru hattı döşemişler..
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.