Davut Taşdelen’i açılışta, dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı

musavir acilis2
Yeminli Mali Müşavir Davut Taşdelen, bürosunu düzenlediği kokteylle açılışını gerçekleştirdi.
Açılış kokteyli, belediye başkanları, belediye başkan aday adayları ve ekonominin önemli isimlerini bir araya getirdi. Vergi Denetim Kurulu Hatay Grup Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek Yeminli Mali Müşavir olarak hizmet vermeğe başlayan Davut Taşdelen’i dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı.
Belde belediye başkanları Mehmet Yurtman, Bülent Özer, Bestami Bilgili, Eshabil Soydan, İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Seyfi Dingil, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaattin Özbülbül, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım, Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanları ve daha çok sayıda önemli ismin katıldığı açılış kokteylinde misafirleriyle yakından ilgilenen Yeminli Mali Müşavir Davut Taşdelen, yaşadığı gurur ve mutluluğu dostlarıyla paylaştı.
Davut Taşdelen’i bu önemli açılışta Vergi Denetim Kurulu Hatay Grup Başkanlığı ile Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı’ndan mesai arkadaşları yalnız bırakmadılar.
Kurdeleyi ise belediye başkanları; Mehmet Yurtman, Bülent Özer, Eshabil Soydan, Bestami Bilgili, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım ve İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMO) Başkanı Alaattin Özbülbül birlikte kestiler.
Kurdele kesiminin ardından duygularını aktaran YMM Davut Taşdelen, 15 yıllık Maliye Teşkilatı hizmetinin ardından memleketi İskenderun’da hizmet verecek olmanın gururunu yaşadığını söyledi ve en mutlu gününde yanında olan tüm dost ve misafirlerine teşekkür etti. Koyu sohbetlerin yapıldığı kokteylde, belediye başkan aday adayları da kulis çalışması yapmak fırsatı buldular.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.