MHP’li aday adaylarından ‘hayırlı olsun’ ziyareti

kamu sen ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Başkanı Turhan Bozkurt ve MHP’nin İskenderun Belediye Başkan aday adayları Mehmet Yurtman ve İbrahim Gül, Türkiye Kamu Sen Hatay Şube Başkanı Ahmet Akça ve yönetimini ziyaret etti.
Ziyarette söz alan Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Akça, “Kongremizi tamamladık. Hatay’ımızda bulunan iş kollarında eğitimde olsun, sağlıkta olsun, yerelde olsun seçimlerimizi gerçekleştirdik. Bununla ilgili görevlerine tekrar seçilen arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Bu arada 2014 yılında yapılacak olan Bir yerel seçim var önümüzde. yerel seçimlerin de inşallah İskenderun’umuza hayırlar getirmesini diliyorum. Aday Adayı arkadaşlarımıza da hayırlı olsun diyorum” dedi.
MHP İlçe Başkanı Turhan Bozkurt ise konuşmasında, “Bizler İskenderun MHP Teşkilatı olarak, Belediye Başkanı Aday Adaylarımız ile birlikte kongrelerini yeni tamamlamış olan Türk Eğitim Sen ve Türk Sağlık Sen Yönetimi ve başkanlarını tebrik ediyorum. Başkanlarımın ne kadar zor şartlar altında, hükümet baskısına rağmen sendikacılık yaptıklarını biliyorum. Onun için kendilerini ayrıca kutluyorum” açıklamalarında bulundu.

Önceki İçerik‘Memurlar iktidar baskısı altında’
Sonraki İçerikAkdeniz Bölgesi’nin ciğeri Amanoslar tekrar yeşertilecek
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.