Eğitim gönüllüsü İhsan Amcayı kaybettik

ihsan bahadırlı cenaze (4)
İskenderun Dr. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu’nu eğitime kazandıran hayırsever İhsan Bahadırlı hayata gözlerini yumdu.
Oğlu Dr. Gani Bahadırlı’nın ölümünün ardından onun ismini yaşatmak için eğitime ciddi destek veren ve oğlunun ismini taşıyan bir okul yaptıran İhsan Bahadırlı’nın ölümü başta okul öğrencileri olmak üzere tüm veli ve öğretmenleri derin üzüntüye boğdu.
Önceki gün hayatını kaybeden hayırsever Bahadırlı için yaptırdığı okulda tören düzenlendi. Öğrencilerin ve ailelerinin katıldığı törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, “Okulumuzun kurucusu ve hayırsever İhsan amcamızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Gerçekten uzun zamandır tanıdığım mükemmel bir insandı. Her gün okulda çocuklarla birlikte olur tüm etkinliklere katılırdı. Okulumuza bu şekilde gelmesi bizleri üzse de onun bu okula ve bu okulda okuyup giden öğrencilerimize katkısı çok oldu. Kendisine Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Rahmetli İhsan Bahadırlı’nın torunu Ömer Yılmaz ise dedesinin çocukları o kadar çok sevdiğini ve kendisinin mutlu olmasını isteyenlerin iyi bir öğrenci olmalarını istediğini anlattı.
Daha sonra İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit’inde katıldığı törende omuzlara alınan hayırsever eğitim gönüllüsü İhsan Bahadırlı Kaptan Paşa Camii’ne getirildi. Bahadırlı, çok sayıda siyasetçi, iş dünyasının tanınmış isimleri, öğretmenler ve sevenlerinin katıldığı cenaze namazının ardından Reyhanlı Aile Kabristanı’nda toprağa verildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.