Bülent Özer; “İskenderun için durmaksızın çalışacağız”

özer ziyaret3
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Bülent Özer Özer, sanayi esnafı ve hasta ziyaretlerinde bulundu. İskenderun’u karış karış dolaşan, vatandaşın sorunlarını, esnafın derdin dinleyen, hastaları ise hasta yatağında ziyaret ederek hayır dualarını alan Başkan Bülent Özer, “Seçim gününe kadar aday olayım veya olmayayım hiç önemli değil, durmaksızın çalışacağız ve halkımıza AK Parti belediye projelerini anlatacağız” dedi. Seçim sürecinde gayretli çalışmaları ile dikkat çeken İskenderun Belediye Başkan aday adayı Bülent Özer, “Bu seçim çok önemli, tarihi bir fırsat. Gerek İskenderun gerekse Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin alınması ve halkımıza hizmetlerin zamanında gelmesi noktasında çok önem arz ediyor” dedi.

YENİ SANAYİ SİTESİ ŞART
Hafta sonu Sanayi Sitesi esnafını tek tek dolaşan, ve esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Bülent Özer, İskenderun’a yakışan bir sanayi sitesinin şart olduğunu, İskenderun şehir merkezinde kalan Sanayi sitesinin daha çağdaş ve modern bir şekilde hizmet vermesi gerektiğine dikkat çekerek, “İskenderun’u metropol şehir yapacaksak, sanayi sitesinin de buradan kalkması gerekir” dedi. İskenderun Limanının özelleşmesi ve yatırımların başlaması ile birlikte sanayi esnafında da canlanma olduğuna dikkat çeken İskenderun Belediye Başkan aday adayı Bülent Özer, “Körfez savaşından önce İskenderun sanayisinin ne kadar hareketli olduğunu çok iyi biliyoruz. Ne yazık ki sanayi esnafımız o günleri mumla arıyor. İnşallah temennimiz Sanayi sitesinin canlanması için gerekli girişimlerde bulunmaktır” diye konuştu.

MORAL VERDİ
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Bülent Özer, Devlet Hastanesi’ne giderek hastalara moral verdi. Hastaları hasta yatağında ziyaret eden Başkan Özer’e hastalar da çalışmalarında başarılar diledi. Hastaların duasının kabul olduğuna yürekten inandığını belirten Başkan Özer, “Her yere ulaşmaya halkımızın dertleri ile dertlenemeye, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu gün de ziyaretlerimizi hastalarımıza ayırmak istedik. Hayatta en önemli şey sağlık olduğunu biliyoruz. Bu bakımdan sağlığına kavuşmak için şifa arayan ve tedavi gören hastalarımızı da hasta yataklarına ziyaret etmeyi uygun bulduk” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikYerel Yönetimleri İzleme Derneği’nden Vali Lekesiz’e plaket
Sonraki İçerikKavak; ‘Üretici zarara uğrarsa ihracatçı da uğrar’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.