Vali Lekesiz’den Kaymakam Özyiğit’e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

vali kaymakam1
Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, göreve yeni başlayan İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’i ziyaret ederek başarılar diledi.
İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit ve daire amirleri Vali Lekesiz’i kaymakamlık girişinde karışladı. Kaymakamlık makamında Özyiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifada eden Lekesiz, “Kaymakamımızı daha önceden Dörtyol’dan komşu kaymakamı olarak tanıyoruz. İskenderun limanı, sanayisi ve turizmi ile çok önemli bir potansiyele sahip. İskenderun’un bu aktivitelerini hayata geçirme noktasında kaymakamımızın önemli hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğumu memnuniyeti dile getiren H. Hasan Özyiğit ise “İskenderun bir çok ilimizden büyük. Sosyoekonomik yapısı ile potansiyeli de oldukça fazla. Limanın özelleşmesi, sanayi ve ticaret şehri olması, Hassa Tünel Projesi’nin ihalesinin yapılması bölgemiz potansiyelinin daha da artacağı anlamına gelmektedir. Biz de İskenderun’un bu ekonomik, kültürel ve kozmopolit yapısını biliyoruz ve bu yönde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah bölgemizin kalkınması, gelişmesi için el birliği ile hayırlı hizmetler yapacağız.” diye konuştu.

Önceki İçerikVALİ LEKESİZ; “GÜNÜMÜZÜN FATİHLERİ GİRİŞİMCİLERDİR”
Sonraki İçerik‘’Bir çocuk iki ayda doğmaz, sabırlı olun!’’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.