Atıksu Arıtma Tesisi’nde işlem tamam!

denizciler aritma3
İki dönemden bu yana Denizciler Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve AK Parti’den İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı olan Esabil Soydan, önemli hizmetlere imza atıyor. Bugüne dek, 15 bin metre su şebekesi hattının tamamını PVC boru ile değişimini sağlayan Başkan Soydan, sportif yatırımlar dışında beldeye 182 bin 174 metrekare kilitli parke taşı çalışması ve 42 bin 538 metre kanalizasyon ve yağmur suyu hattının tamamlanmasını sağladı.
Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, 50 bin projeksiyon nüfusa yetebilecek düzeyde olan Denizciler- Bekbele Atıksu Arıtma Tesisi’yle yine gündemde. Beldeler bazında bir ilk olan Atıksu Arıtma Tesisi, nüfus yoğunluğu giderek artan Denizciler’de başarı çıtasının giderek yükseldiğini gösteriyor.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Esabil Soydan, Atıksu Arıtma Tesisi’nde sık sık incelemelerde bulunarak, tesisin yakın bir zamanda açılışını yapacaklarını duyurdu. Başkan Soydan, “Atıksu Arıtma Tesisi’nin ihale bedeli 8 milyon TL’dir. Sözleşme tarihi olan 03.11.2011’de uygulamaya başladığımız tesis, 50 bin nüfusa yetebilecek düzeydedir. Bugün itibariyle tesisin yüzde 90’ı bitmiştir. Cihazlar bağlandı, çevre düzenlemesi de yapılyor. Bir aya kadar da bitmesi planlanıyor. Hayırlı olsun” diye konuştu.

‘İSKENDERUN’A HİZMET ETMEYE HAZIRIM’
Başkan Esabil Soydan ayrıca, kapsamlı hizmete ağırlık verdiklerini, ‘Halk için halka dönüş’ prensibiyle bölgede birçok başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi. Soydan aday olduğu takdirde, İskenderun için iddialı projeleri olduğunu da söyleyerek; “Yat limanı, yeni stadyum ile fuar alanı, Tepe mahallelerin yeni revizyon planı, şehirle bütünleşmesi, kadın sığınma evleri, mahalle muhtarlarımızın çalışma ortamlarının rehabilitasyonu, kent konseyine işlerlik sağlamak, yeni İskenderun’a bağlanan belde ve köylerin entegrasyonunun sağlanması, İskenderunspor’un hakettiği yere taşınması ve semt sahalarının yaygınlaştırılması, İskenderun’a 3 bin kişilik anfi tiyatronun yapılması ve uluslararası fuar alanının kurulması, önemli başlaklardan bazılarıdır. İskenderun’u seviyorum. Hizmet etmeye hazırım” diye konuştu.

Önceki İçerik‘Toplumumuzun birliğe ihtiyacı var’
Sonraki İçerikBAKAN ERGÜN; ‘BARIŞ SÜRECİNİ SÜRDÜRMELİYİZ’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.