“Toplumsal bütünleşmeyi sağlayacağız”

filiz
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Filiz Özçörekçi, İskenderun’un makus talihini yenmesi için iktidarla buluşması gerektiğini söyledi.
Özçörekçi düzenlediği basın toplantısında, 11 yıllık AK Parti iktidarı sürecinde bir çok kez değişik makamlara aday olduğunu belirtti ve kısmet olmayan belediye başkan adaylığı ve milletvekilliğinden sonra bu dönem iddialı olduğunu söyledi. AK Parti’nin kadın siyasetçi konusunda hassas bir parti olduğunu belirten Özçörekçi, “kadın yapamaz” mantığını kabul etmediğinin altını çizdi.
Filiz Özçörekçi bir soru üzerine de, eğer belediye başkan adayı olmazsa büyükşehir veya İskenderun belediye meclis üyeliği teklifini reddederek 2015 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacağına dikkat çekti.

“AK PARTİ’NİN İHTİSASI BELEDİYECİLİKTİR”
AK Parti’li belediyelerdeki hizmet akışı ve şehirlerdeki değişimin herkes tarafından net görüldüğüne dikkat çeken Özçörekçi, “İskenderun’a her baktığınızda onlarca yıldır hep aynı resim söz konusu. Hiçbir ilerleme ve değişim söz konusu değil. AK Parti belediyeciliğiyle buluşan şehirlerde ise bu tam tersi. Her gittiğinizde farklı bir gelişme ve değişimi görüyorsunuz. İskenderun’da da böyle bir değişim ve gelişimi bu topluma yaşatmak, kozmopolit olan bir şehirde kucaklaşmayı sağlamak için İskenderun’un AK Parti iktidarıyla buluşması çok önemli” dedi.

Önceki İçerikİbrahim Gül, “Kaynaklar boşa harcanıyor!”
Sonraki İçerikAK PARTİ’DEN SERİ ZİYARETLER
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.