HİZMET VAKFI DÖNMEZ’İ AĞIRLADI

gültepe mahalle toplantısı (1)
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, dün bir günde 5 ayrı yerde sabah kahvaltısı ziyaret ve toplantı gerçekleştirdi. Dönmez, gittiği her yerde AK Parti iktidarının mutlaka ve mutlaka İskenderun Belediyesi ile buluşmasının önemine değindi.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, yoğun ve seri bir şekilde ziyaret ve toplantılarına devam ediyor. Dönmez, ilk olarak İskenderun Şehit Pamir ve Ulucami Caddesi’ndeki esnafları ziyaret ederek hem hayırlı işler diledi, hem de hal hatır sordu. Dönmez’in tek tek kucaklaştığı, sıcak ve samimi bir ortamın oluştuğu esnaf ziyaretinde birlik, beraberlik ve dayanışma hakimdi. İskenderun esnafı kendilerini ziyaret eden aday adayı Dönmez’e ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, siyasi yaşamında başarılar dilediler.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, daha sonra İskenderun’da faaliyet gösteren Hizmet Vakfı’na konuk oldu. Dönmez ve beraberindeki heyeti Hizmet Vakfı yönetici ve üyeleri, samimiyet ve muhabbetle karşıladı. Ziyaretten son derece memnunluk duyduklarını kaydeden Hizmet Vakfı üyeleri, Dönmez’e pür dikkat dinlerken, merak ettikleri sorulara da içtenlikle yanıt buldular.
AK Parti’nin ülkenin dört bir yanına yaptığı hizmetleri sıralayan aday adayı Dönmez, bu hizmetlerden İskenderun’un yoksun kaldığından yakındı. İskenderun’un birçok ilden büyük olduğunu ancak, iktidarın nimetlerinden yeterince faydalanamadığını ifade eden Dönmez, “Bu kez önümüzde çok büyük bir şansımız var. Eğer 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde hep birlikte İskenderun Belediyesi’ni AK Partili yaptığımız taktirde hem hizmetler yağacak, hem de çocuklarımızın geleceği ile ilgili kaygılarımız sona erecek” diye konuştu.

GÜLTEPE MAHALLESİ’NDE COŞKULU KALABALIK
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, gündüz gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından akşam ise, Gültepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Dönmez bayanlarında ilgi gösterdiği toplantıda bu seçimlerin öneminden bahsetti. İskenderun’un sorunlarının çok fazla büyütülmemesi gerektiğine işaret eden AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, AK Belediyecilik ile kentimizin makus talihini yeneceğinin altını önemle çizdi.

Önceki İçerikİskenderun Yelken Kulübü genel klasmanda ikinci oldu
Sonraki İçerikÜretim artacak, tesis kendi enerjisini üretecek!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.