Lokantacılar ve Pastacılar Odası Çardak’ı ağırladı

cardak
CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çardak, İskenderun Pastacılar ve Lokantacılar Odası’na konuk oldu. Çardak, plan ve projelerini bu kez oda başkanı Hidayet Şahinoğlu ve yöneticileri için masaya yatırdı.
CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çardak, yoğun ve seri bir şekilde oda ve dernek yöneticilerine ziyaretlerini sürdürüyor. Pastacılar ve Lokantacılar Odası’na konuk olan Çardak, İskenderun’un gelecek ile ilgili projelerini tek tek sıraladı. İskenderun’un konumu itibariyle geniş bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çardak, bu potansiyeli değerlendirmenin de kent yöneticilerinin elinde olduğunu söyledi. Liman ve üniversitenin İskenderun için son derece önemli olduğuna vurgu yapan Çardak, İskenderun Limanı geniş bir yelpazeye sahiptir. Ortadoğu’ya açılan kapıdır. Dolayısıyla böyle bir potansiyelden yeterince kent olarak yararlanamıyoruz. Bunun yanında üniversitelerin sayısını çoğaltmak gerekir. İlim, irfan ve ışık yuvası olan üniversiteler bir kentin gelişiminde çok önemlidir. Eğer başkanlık görevi bize nasip olursa limanıyla üniversitesiyle, turizmiyle güzel İskenderunumuzu hizmetlerle süsleyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Çardak’ın İskenderun için plan ve projelerini benimseyen İskenderun Pastacılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu ise, bu projelerin İskenderun için önem taşıdığını belirtti. Şahinoğlu açıklamalarından ve ziyaretinden dolayı CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çardak’a teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.