Dönmez, İTSO’nun konuğu oldu

dönmez itso1
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, yoğun ve seri bir şekilde toplantılarına ve ziyaretlerine devam ediyor. Aday adayı Dönmez, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan Levent Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez’i makamında ağırlayan İTSO Başkanı Levent Yılmaz, ziyaretten yönetim olarak memnunluk duyduklarını ifade etti. Gerek aday adayı olması, gerekse iş adamı olması dolayısıyla İTSO’yu sürekli yakından takip ettiğini kaydeden Dönmez, “En güzide Sivil toplum kuruluşlarımız arasında yer alan Ticaret odamızın İskenderun ekonomisine sağladığı katkı çok büyük. Gerek iş adamları, gerek siyasi parti temsilcileri ile birlikte İskenderun’un ekonomik yönden gelişmesi için el birliği ile hareket edilmesi gerektiğine inanıyorum” dedi.
AK Parti’den İskenderun Belediye Başkan aday adayı olduğunu ve bu memlekete hizmet etmek için çalıştığını belirten Dönmez, “Aday olmam halinde, İskenderun’u AK Partili belediyeler kervanına katmak iktidar ile belediyeyi buluşturmak için bu kutlu yola çıktık. Çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “İTSO yönetimi olarak her siyasi partiye eşit mesafedeyiz. Bu bağlamda şehrimize hizmet verecek olan aday adaylarına başarılar diliyoruz. İTSO olarak belediyelerin projelerimize destek vermesi gerektiğini savunuyor ve uyum içerisinde çalışacak bir belediye başkanının şehrimize hizmet etmesini bekliyoruz. İş adamı olarak sizleri yakından tanıyor ve bölge ekonomisine sağladığınız katkı ve istihdamı biliyoruz. Bu bağlamda çıkmış olduğunu bu yolda yönetim kurulu arkadaşlarım adına sizlere başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu. İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez’in ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan vekili Çağrı Belibağlı, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Gassan Kuran, Adnan Mursaloğlu, Necat Özkaya ve Muhsin Yeter de hazır bulundular.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.