Bozdoğan esnaf başkanlarını dinledi

bozdogan
CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan, İskenderun’da faaliyet gösteren odaların başkanları ile bir araya geldi.
Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Fırıncılar Odası Başkanı Ramazan Uzunkaya, Mobilyacılar Odası, Elektrikçiler Odası Başkanı Musa Mert, Terziler Odası Başkanı Mehmet Ordulu, 1. Nolu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç, Berberler Odası Nurettin Tabaş, Sebzeciler Adası Başkanı İhsan Bilen ziyarette hazır bulundu. Daha sonra Kasaplar Odası Başkanı Mustafa Er’i ziyaret eden Bozdoğan, burada da Er ile sohbet etti.
İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı ve Esnaf Başkanları, kent merkezinde kalan kısmen faaliyette olan Büyük Çarşı İş hanının durumunu sohbetin gündemine taşıyarak söz konusu binanın modern bir şekilde yeniden inşa edilmesi gerektiğini ifade ettiler. Kendisinin de esnaf kökenli olduğunu söyleyen CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Adayı Bülent Bozdoğan, Oda başkanlarının sorunlarını dinledi. Esnafın sorunlarını çok iyi bildiğini söyleyen Bozdoğan, belediyenin görevlerinden bir tanesinin de esnafın işlerini kolaylaştıracak önlemler alması gerektiğini belirtti.
Esnaf oda başkanları, Bozdoğan ile sohbette İskenderun Belediyesi bünyesinde kurulan Kent konseyi çalışmadığından yakınarak, İskenderun’un önde gelen sivil toplum kurum ve kuruluşlarının üst üste toplantılar yaparak hazırladığı projelerin dosyada kalmasından dolayı üzüntülerini dile getirdi.Kent konseyindeki projelerin samimi duygularla hazırlandığını ancak uygulanmamada bir takım eksikliklerin olmasını da bir eksiklik olarak gördüğünü anlatan Başkan Adayı Bozdoğan, İskenderun Belediyesi’nin son 50 yılda yapılamayan projeleri yaşama geçirdiğini belirterek çalışmaların görmezden gelinmemesi gerektiğini ifade etti.
İskenderun Belediyesi’nin Hal Pazarını kent dışına çıkarması ile atıl duruma itilen Pazar yerinin işlevsellikten yana eksikliğine işaret eden Oda Başkanları, Arsuz’dan gelen sebze ve meyveler için önümüzdeki süreçte Arsuz’a Hal Pazarı yapılması halinde İskenderun’daki yerin de atıl konuma düşeceği yorumunu yaptılar.
İskenderun Esnaf Oda Başkanları, CHP’nin adayını belirlemesi için üyeleriyle ön seçim yapmasını, oylama sonucunda çoğunluğun isteği isim ile seçime gitmesini istediler. İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı ve Esnaf Başkanları, kent merkezinde kalan kısmen faaliyette olan Büyük Çarşı İş hanının durumunu sohbetin gündemine taşıyarak söz konusu binanın modern bir şekilde yeniden inşa edilmesi gerektiğini ifade ettiler.
Aynı zamanda esnaf kökenli olduğunu söyleyen CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Adayı Bülent Bozdoğan, Oda başkanlarının sorunlarını dinledi. Esnafın sorunlarını çok iyi bildiğini söyleyen Bozdoğan, belediyenin görevlerinden bir tanesinin de esnafın işlerini kolaylaştıracak önlemler alması gerektiğini ifade etti. Esnaf oda başkanları, Bozdoğan ile sohbette İskenderun Belediyesi bünyesinde kurulan Kent konseyi çalışmadığından yakınarak, İskenderun’un önde gelen sivil toplum kurum ve kuruluşlarının üst üste toplantılar yaparak hazırladığı projelerin dosyada kalmasından dolayı üzüntülerini dile getirdi. Kent konseyindeki projelerin samimi duygularla hazırlandığını ancak uygulanmamada bir takım eksikliklerin olmasını da bir eksiklik olarak gördüğünü anlatan Başkan Adayı Bozdoğan, İskenderun Belediyesi’nin son 50 yılda yapılamayan projeleri yaşama geçirdiğini belirterek çalışmaların görmezden gelinmemesi gerektiğini ifade etti. İskenderun Belediyesi’nin Hal Pazarını kent dışına çıkarması ile atıl duruma itilen Pazar yerinin işlevsellikten yana eksikliğine işaret eden Oda Başkanları, Arsuz’dan gelen sebze ve meyveler için önümüzdeki süreçte Arsuz’a Hal Pazarı yapılması halinde İskenderun’daki yerin de atıl konuma düşeceği yorumunu yaptılar. İskenderun Esnaf Oda Başkanları, CHP’nin adayını belirlemesi için üyeleriyle ön seçim yapmasını, oylama sonucunda çoğunluğun isteği isim ile seçime gitmesini istediler.

Önceki İçerik“Güçlü bir İskenderun için birlikte çalışacağız”
Sonraki İçerikYüksekbaş’ın acı günü!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.