Payas’a doğalgaz geliyor!

Payas dogalgaz
AKSA Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Alper Konyalı, Osmaniye Bölge Müdürü Metin Ceyhan; Payas Kaymakamı İrfan Demiröz ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın isteği üzerine Payas Kaymakamlığı’na gelerek, 2014 senesi içerisinde Payas’ın Doğalgaza kavuşması konusunda anlaşmaya varıldı.
Kaymakam İrfan Demiröz, “Türkiye’miz dönüşüyor, Payas da beldelikten çıkmış ilçe olarak dönüşecek. Bu dönüşüm eğitim, kültürel, spor, altyapı, sağlık, elektrik vb. Toplumsal Kalkınmanın tüm gerekleriyle dönüşecek, Payas’ta yaşayan her vatandaşın medeniyet neyi gerektiriyorsa, o medeniyetin nimetlerinden faydalanması gerekir. İlçeye atanan ve İlçede görev yapan tüm müdür ve memurlar Doğalgaz vb. altyapı yokluğundan komşu ilçelerde ikamet etmekte, bu da verimli çalışma ortamını engellemektedir. Özel sektör kuruluşlarının sahiplerinin %90’nına yakını Payas’ ta ticaret yapıp, komşu ilçelerde oturuyor. Nedeni; doğalgaz, sağlık, altyapı yetersizlikleri. Amacımız suçlu aramak değil, Payas’ ı daha yaşanabilir bir yerleşim yapmaktır. Payas’ın Hakkının Payas’a verilmesi gerekir” dedi.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ise; “Doğalgaz, Kentsel Dönüşüm vb. tüm altyapı hazırlıkları yapılıyor. Vatandaşımız neye layık ise onu getirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda desteklerinden dolayı Kaymakamımıza ve AKSA Gaz Grup Genel Müdürü Alper Konyalı ve Osmaniye Bölge Müdürü Metin Ceyhan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.