Yücelen; “Kapalı kapılar ardında alınan kararlara, kapılarımız kapalıdır”

yücelen1
AK Parti Belen Belediye Başkan aday adaylığını kalabalık vatandaş topluluğu huzurunda açıklayan Mehmet Yücelen “Kapalı kapılar ardında alınan kararlara kapılarımız kapalıdır” dedi.
Mehmet Yücelen yıllardır beraber yürüdükleri bu hizmet yolunda doğup büyüyüp ve yaşadığı memleketi Belen’e laik olduğu hizmetlerle buluşturmak, yerel saltanata son vermek için kurucusu olmaktan gurur duyduğu Ak Parti’den 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Belediye başkanlığına aday olduğunu söyledi.
Şimdiye kadar güzel belediyelerinin başına ne geldiyse hemşerilerinin ayrıştırılmasından, siyasette çıkan çatışmalardan geldiğini savunan Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Mehmet Yücelen “Bizler Ak Parti Belen sevdalıları olarak ayrıştırmaya değil Belen’imizin menfaatleri için birleştirmeye geliyoruz. Mevcut yerel saltanatın yerel belediyecilik adına tüm hizmetlerin
yapıldığı ve kendilerinin finale geliyoruz diye bahsettiği Belen’imizin Allah’ın izniyle 41 kere maşallah dedirtecek 41 proje ile geliyoruz” diye konuştu.
Belen’e hazırladığı projelerinin bazılarından bahseden Mehmet Yücelen şöyle devam etti: “İşte ekibimiz, işte hükümet arkamızda ve bir sözümüz var; her mahallede ivedilikle yapılması gereken proje ne ise bunu yapmak bizim boynumuzun borcu. Her mahalleye kendi karar verdikleri en az bir projeyi getirmek üzere hepinizin huzurunda söz veriyorum. Okul ve camilerin bakım, onarımları konusunda belediye imkanlarını sonuna kadar kullanacağım. Belen Devlet Hastanesinin açılması bir Belenli olarak boynumuzun borcu olacaktır. Belen’de akülü aracı olmayan engelli kalmayacak. Belen’e şehirlerarası modern bir otobüs terminali, toptan ve perakende sebze hali projemiz var. Kışın yağmur, soğuk, çamurdan koruyacak, yazın da sıcaktan koruyacak üzeri kapalı olan semt pazarlarımız olacak. Belediyenin kapısı halka açık olacak, halk günleri düzenleyeceğiz”
Belediye Başkanının kapısının asla kapalı olmayacağının da sözünü veren Mehmet Yücelen “Bizim ve ekibimizin zihniyetinde ‘Kapalı kapılar ardında alınan kararlara, kapılarımız kapalıdır’ hepiniz sağ olun, var olun” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.