AHM İnşaat ‘Şahinler Villaları’nda Araplarla el sıkıştı

ahm araplar4
AHM İnşaat, Arap yatırımcıyı İskenderun’a getirdi. AHM Şahinler Villaları’nın devri konusunda Suudi Arabistanlı dev firmayla uzlaşan AHM İnşaat, Pirinçlik’teki toplam 48 lüks villanın satışı için el sıkıştı.
Dün AHM İnşaat’ta hareketli bir gün yaşandı. İskenderun’a yeni bir vizyon katan yaşam merkezi AHM Port City’nin temel atma töreni öncesinde, Suudi Arabistan’ın seçkin ve prestijli firmalarından Cost Plus Holding’in Menajeri Fuad Naser, Akana Company şirket sahipleri Mohammed Aldakhelallah ve Ahmed Aldakhelallah ticari amaçlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
İskenderun’un büyüyen ekonomisi karşısında etkilendiklerini belirten Suudi Arabistanlı yatırımcılar, Arsuz’un güzelliğine hayran kaldılar.
AHM İnşaat ortaklarından Ali Tekten’le birlikte AHM Port City’nin otel ve konut projesini inceleyen Suudi Arabistanlı yatırımcılar, “Yaşam Merkezi projesini mükemmel bulduk” diyerek, hazırlanan Arapça animasyon çalışmasını izlediler.
Pirinçlik’teki AHM Şahinler Villaları’yla ilgilendiklerini aktaran Cost Plus Holding’in Menajeri Fuad Naser, “AHM İnşaat’la uzlaştık, el sıkıştık. Türkiye olağanüstü bir ülke. Müthiş bir ekonomiye sahip. İlgiyle izliyoruz. Aynı çerçevede İskenderun da çok hızlı büyüyor. Arsuz’un turistik yönü cezbediyor. İskenderun ve Arsuz’u çok sevdik. Bugün hayırlı bir iş için buradayız. Ali Tekten Bey’in çalışkanlığı, vizyonu, misafirperverliği takdire şayan. Kendilerini Suudi Arabistan’a davet ettik” diye konuştu.

5 YILDIZLI OTELİN TEMELİ ATILIYOR
Başarılı İşadamı Ali Tekten ise, “Allah nasip ederse, Aralık ayında Suudi Arabistan’dayız. AHM Şahinler Villaları’nın satış işlemlerini sonuçlandıracağız. Ama bunun öncesinden AHM Port City Hotel’in ilk harcını dökeceğiz. Bu örnek yaşam merkeziyle birlikte istiyoruz ki, 5 yıldızlı AHM Port City Hotel’i en yakın zamanda İskenderun’a kazandıralım. Temel atma töreni için Kasım ayının sonunu uygun gördük. Programı belirleyip; tüm İskenderunlular’ı, değerli protokolümüzü ve emeği geçen herkesi temel atma törenine davet edeceğiz” şeklinde konuştu.
Ali Tekten ayrıca, Pazartesi günü saat 14.00’te basın mensuplarına, İskenderun’da bir benzeri olmayan AHM Port City Yaşam Projesi hakkında açıklamalarda bulunacak.

Önceki İçerikAv. Abdulkerim Güven: “Marka şehir için AK Parti şart”
Sonraki İçerikUSTA’YA HAYIRLI OLSUN!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.