5 yıldızlı AHM Port City start veriyor

ahm
İskenderun’un tanınmış işadamlarından Ali Tekten, Hasan Yıldırım ve Mahir Taner ortaklığıyla hayat bulan Yaşam Merkezi AHM Port City, start veriyor.
Bünyesinde 5 yıldızlı otel projesi de bulunan AHM, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan ‘Turizm Yatırım Belgesi’ni aldı. İşadamı Ali Tekten, “AHM Port City, İskenderun için çok iyi bir yaşam merkezi olacak, model teşkil edecek.. Ayrıca, yeniliklerle dolu çok amaçlı bir tesis olacak. İskenderun’a hayırlı olsun” dedi.

5 YILDIZLI OTEL ÇEKİM MERKEZİ OLACAK
Tekten, İskenderun’a yapılacak olan 5 yıldızlı otel ile ilgili teknik bilgiler vererek, sözlerine şöyle devam etti; “Bu devasa tesis içerisinde iş merkezi, eğlence merkezleri, oyun salonları olacak. Projede çocuk kadın ve sosyal yaşam merkezi odaklı yerlerimiz olacak. 10 bin metrekare alanda büyükler kadar çocuklarımız içinde yerler olacak. Çocuk balesinden, yüzme havuzuna kadar çeşitli market ve çocuklara eğitim verebilecek çok amaçlı yapılanmalar olacak. 16 kat olan inşaat, yerin altında da iki kat olacak. Burada bir katı dükkanlar mağazalar olacak, Ünlü marka ve bankalar ile esnaflar olacak.”
Başarılı işadamı Ali Tekten konuşmasında, “Daha şimdiden ünlü markalar rezervasyon yaptırdı. Bizler minimum 200 metre kare iş yerleri yapacağız. Projemizde yerin üzerinde araç olmayacak. Golf salonları, Türk hamamları, Saunalar, kapalı yüzme havuzları olmak üzere toplam 18 kat olacak. Bu güzelliği İskenderun’a kazandırma noktasında, bizlere destek veren başta belediye başkanımız Sayın Dr. Yusuf Civelek, belediye meclis üyeleri ve her an yanımızda duran dostlarımıza teşekkür ediyorum. Kimisi otel yapılmaz dediler ama, biz özellikle otel yapılmasını istedik. Çünkü otel çekim merkezi olacak. Burada kulüp sistemi ile indirim ve konut satışları da olacak. İskenderun’a yakışır bu tesis 60 dönem bir arazi üzerinde kurulacak. Burada önemli olan İskenderun’a ve bölgemize faydalı olabilmektir. Hayırlı olsun” diye konuştu.

PORT CITY HOTEL
Port City Hotel; 135 Normal, 16 Suit, 1 Kral odası ile şehrin ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olacak. 1000 Kişilik düğün ve organizasyon salonu, 3 Toplantı salonu, 1 Roof Gece Kulübü, Alakart Lokanta, Açık ve Kapalı Yüzme Havuzuna sahip olacak.

Önceki İçerikİskenderun Limanı’nda 2. el araç yoğunluğu
Sonraki İçerikSIRADA AHM PORT CITY OTEL VAR!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.