Aybaba İskenderun’da hasret giderdi

samet aybaba
Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, bir günlükte olsa İskenderun’a gelerek burada dostlarıyla buluşma imkânı buldu. Ünlü hoca dün sabah kahvaltısını güneşin denizle buluştuğu muhteşem İskenderun sahilinde eşi ve dostlarıyla birlikte yaptı.
Spor camiasının sevilen ismi olan Samet Aybaba, bulduğu her fırsatta hem Osmaniye’ye hem de İskenderun’a gelerek sevdikleriyle zaman geçiriyor. Kentimizde sahilde sabah kahvaltısını yapan Aybaba İskenderunlularla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Samet Aybaba gazeteci Cuma Keseroğlu ile yaptığı sohbette Türk futbolunun ve İskenderun futbolunun gelişmesi için tesislere ihtiyaç olduğunu ifade ederek, “İskenderun’un gelişmesi için bizlere düşen bir görev varsa elimizden geleni fazlasıyla yaparız. Önemli olan İskenderun’un kalkınması ve gelişmesidir. Türkiye’nin hava ve deniz iklimi olarak en önemli yerlerden biridir. İskenderun tüm takımların gelip rahatlıkla kamp yapacağı yerdir. Ama tesislerimizin olmaması nedeniyle kimse buraya gelmiyor. Bu konuda eğer gerekli yatırımlar yapılırsa tüm takımların buraya gelmemesi için bir neden yok” dedi.

Önceki İçerikBahçeli, Hatay’da başkan adaylarını 2 Kasım’da açıklıyor
Sonraki İçerikDÜNYA’YA ÖRNEK OLSUN!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.