Civelek personelle bayramlaştı

belediye bayram2
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, personelle bayramlaştı. Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen bayramlaşmada konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çalışanlarla birlikte 4.5 yılda kent ve halk için önemli çalışma ve hizmetler yapıldığını söyledi.
Altyapı olmadan üst yapının olmayacağını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Sağlıklı bir kent, sağlıklı bir insan. Mutlu bir toplum kentin düzenli olması, kentte yaşayan insanların mutlu olmasıyla eşdeğerdir. Mutlu, huzurlu toplum olmanın birinci derecede önemi adalettir. Yöneticilerin adaletli olduğu bir toplumda ancak insanlar huzurlu olur. Bizde bu bilinç ve düşünceyle herkese eşit ve adil davrandık. Bir toplumda değişik görüşte insanlar olur. Devlet halkını yurttaş olarak görmeli, alt kimliklere kör olmalıdır. Alt kimliklere baktığınız zaman yönetemezsiniz. Belediyecilik halkın ihtiyaçlarını karşılayan, halka hizmet eden bir kurumdur. Halkımızı seveceğiz. Ona anlayışlı ve şefkatli davranacağız” dedi.
Yeni içmesuyu şebeke çalışmasının yüzde 90’ının tamamlandığını, içmesuyu şebekesinden dolayı sadece elektrikten halkın ve belediyenin yılda toplam 30 milyon lira tasarruf sağladığına dikkat çeken Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bütün bunların yirmi yıl önce yapılması gerekiyordu. Yapılsaydı, çok büyük bir rakam tasarruf edilmiş olacaktı” diye konuştu. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Mazlumu ön planda tuttuk. Türkiye’nin yüzde 90’ı mazlum. Yeni içmesuyu şebekesiyle mazlum halk damacana su almayacak, musluktan akan suyu içecek. Drenaj kanalıyla garibanın evini su basmayacak. Bunları hep birlikte yaptık. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Çalışmak, üretmek güzeldir. İnsana hizmet etmek güzeldir. Mutluluğun anahtarı sevgidir, sevgiyi besleyen de saygıdır. Birbirimizi sevelim, sayalım” dedi.
İskenderun’un su, çöp, altyapı, imar planı gibi yaşamsal önemdeki sorunlarının çözüldüğünü belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderun 50 sene görmediği, bir elli sene sonra da görmeyeceği operasyon geçirdi. Sağlıklı İskenderun oldu” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.