“Kardeşliğin Başkanı, Dünya’nın Barış Elçisidir!”

OSMAN TUFAN
Halk TV’de Tuba Albanoğlu’nun hazırlayıp sunduğu ‘Yerel Gündemde Siyaset’ programına katılan CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan, özlemlerini, Hatay ve CHP sevdasını anlattı.
Halk TV’den Hatay halkına verdiği mesajla büyük beğeni ve takdir toplayan Osman Tufan, “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı, kardeşliğin başkanı, Dünya’nın barış elçisi olmak demektir. Hatay, sosyal, kültürel ve doğal güzellikleriyle Allah’ın insanlara bir lütfu. Dini, dili, mezhebi farklı bir nüfus Hatay’da yüzyıllardır bir arada kardeşçe yaşıyor. Hatay’da Alevi’ler, Cumhuriyetin kazanımlarını ve değerlerini sonsuza kadar yaşatırken, aynı zamanda Sünni nüfusla kardeşçe barış içinde yaşamışlardır. Bu kardeşliği yaşatmak, gelecek nesillere aktarmak için ise halkla bütünleşerek, el ele vererek Hatay’ı yönetmek gerek” dedi.

CHP’DE SİYASET YAPMAK BÜYÜK BİR ŞEREFTİR!
Genellikle işadamlarının iktidar partisinde siyaset yaptıkları gerçeğinin sorulması üzerine CHP sevdasının bir aile geleneği olduğunu belirten Osman Tufan, CHP’nin baraj altında kaldığı, herkesin partiden kaçtığı dönemde CHP’ye üye olarak sevdasını ortaya koyduğuna dikkat çekerek, “sanayiciler de CHP’de siyaset yapmalı. Herşeyiniz nizami ve düzgünse, korkacak bir şeyiniz yoksa, muhalefet partisinde de siyaset yapmak mümkündür. CHP’ye üye olmak ve siyaset yapmak büyük bir şereftir” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.