Çardak; “Kente yatırım yapacak iş adamlarının ellerinden öperim”

mehmet çardak
CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çardak, İskenderun’da Hilton Oteli’nin yapılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “İskenderun sanayi, ticaret, lojistik ve turizm kentidir. Kentin her geçen gün yatırım potansiyeli artmaktadır. Yeni yatırımlar işsizlere yeni iş ve istihdam yaratmaktadır. Kent ekonomisinin ve ticaretinin gelişmesine katkı sağlamaktadır” dedi.
İskenderun’da Hassa Tüneli Projesi’nin hayata geçirilmesi ile birlikte Doğu Akdeniz’in parlayan bir yıldızı olacağına dikkat çekerek, “Ancak Hassa Tüneli Projesi’nin hayata geçirilmesi uzun zaman alacaktır. Oysaki İskenderun Limanı’nın hizmete girmesiyle birlikte gelişecek olan Lojistik sektörünün beklemeye tahammülü yoktur. Kentin ekonomik ve ticaret yönünden hızla gelişmesine rağmen belgemizde ne yazık ki 5 yıldız otel yoktur. İskenderun’a gelen misafirler, turistler konaklamak için çevre illeri tercih ediyor. Bu bakımdan Hilton Oteli’nin bölgemizde hizmet vermeye başlaması turizmin de gelişmesinde önemli rol oynayacaktır. Partim fırsat, İskenderunlular destek verir de Belediye Başkanı seçilirsem, her zaman yatırımcılarımızın ve bölgeye iş ve aş sağlayacak turizmcilerimizin yardımcısı ve destekçisi olacağım.” ifadelerine yer verdi.
CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çardak ayrıca “İskenderun’a yeni yatırım yapacak ve kentte iş ve istihdam yaratacak; kent ekonomisine, ticaretine ve turizmine katkı sağlayacak işadamlarının her türlü yardım ve destekçisi olacağım. İskenderun’a yatırım yapan, genç işsizlere iş ve aş sağlayan kim olursa olsun, başımın gözümün üstünde yeri vardır. Kente yeni yatırım yapacak tüm işadamlarının ellerinden öperim.” diyerek sözlerini tamamladı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.