Türk futbolu masaya yatırıldı

ticaret odası seminer (3)
İskenderun Gençler Birliği Spor Kulübü’nün düzenlemiş olduğu seminere Türk futbolunun önemli isimleri katıldı. İskenderun Ticaret ve Sanayi odasında gerçekleştirilen seminere Türk futbolunun lokomotifleri arasında bulunan Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor gibi takımların hocalığını yapan Ahmet Akçan, spor yazarları, Kemal Özcanlı, Orhan Zeki Ak, UEFA Menejeri Cihangir Güner, Beşiktaş formasını terleten Ali Cansun ve sporseverler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Muhsin Cerrahoğlu yaptı. Cerrahoğlu, “İskenderun’da böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiğimiz için gerçekten çok mutluyuz. İkinci mutluluğumuz ise Türk futbolunun namuslu ve şerefli insanlarının aramızda olmasıdır. Bu tür etkinliklerin sıkça yapılması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ancak yalnız bizimle olmuyor. Tüm kentin birlikte hareket etmesi lazım dedi.
Daha sonra ise futbolcu Ali Cansun kısa bir açıklama yaparak Türk futbolunun en büyük kaybının birbirini çekememeden kaynaklandığını söyledi. Cansun “Bir insan belirli bir mevkiye geldiğinde hemen onu aşağıya çekmek için çalışırlar. Ben 18 yaşında Beşiktaş’a geldim. Ancak benimde hatalarım oldu. Sorun ve sıkıntılar yaşadım. En son Eyüpspor ile İskenderun’a gelmiştim ve muhteşem bir taraftarınız var. Gerçekten bu memleketin birlik içerisinde olmasını isterim. Ayrıca İskenderunspor’un da küme düşmesinin nedeninin sahipsizlikten olduğunu duyunca kahroldum. Burada böyle bir şey nasıl olur anlamıyorum” dedi. Konuşmaların ardından seminere geçildi. Seminerde Türk futbolunda yaşanan gelişmelerden salon futboluna kadar birçok konu konuşmacılar tarafından katılımcılara aktardı. İskenderunlu olmasından dolayı duygularını dile getiren Menejer Cihangir Güner,
Zaman zaman sert eleştiriler yaparak kentin ilgisizliğinden ve yöneticilerin bu kadar basit bir duruş sergilemelerinden dolayı üzüntü duyduklarını dile getirdi.

Önceki İçerikDostluk kazandı
Sonraki İçerikHASEDİN MEYVESİ OLMAZ!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.