Gözünaydın İskenderun!

iskenderunspor3
CUMA KESEROĞLU YAZDI..
Bazen hayat bir topraktan ibaret.. Bu dünyadan kimler geldi kimler geçti! Ama öteye kimse bir şey götürmeden geldiği gibi sadece bedeniyle gitti.
Her platformda mücadelesini ederim İskenderun’un, sahipsizliğini ve çaresizliğini..
Aslında her zaman şuna çok inanmışımdır. Çare Siz siniz, eğer birlik olarak mücadeleni yaparsan sen zaten çaresin demektir.
Yıllardır bir şeyleri değiştiremiyoruz, o zaman düşüncelerimizi bir gözden geçirmek lazım değil mi!
Herkes işini adam gibi yapmalı. Benim felsefemde her zaman bu var. Bir ansan hangi işi yapıyorsa o işin hakkını vermeli. Bizde bu kentte gazetecilik yapıyorsak kentin çıkarlarını ve menfaatlerini korumak ve halkımızı bilinçlendirmek zorundayız.
Bakın bu kentin insanı neleri görmedi ki. Yıllardır kendilerini kandıran siyasetçilerimi, yöneticilerimi, çıkar uğruna halkın zararına olan şeylerde yanlışa doğru diyenlerimi. Gerçekten herkes her şeyi gördü. Siyasetin bir amacı vardır, o da insana ve bölgesine hizmettir. Hizmetinde sınırı asla olmaz. Bazen yazdığımda alınanlar oluyor. Ağır yazdığımı söylüyorlar. Gerçeklerin tarifi hafif olmaz. Bu İskenderun’un yüzü ne zaman gülecek bilmiyorum! Peki gülecek mi diye sorarsanız da hiç inancım olmadığını söyleyebilirim.
Şu anda İskenderun’da neler oluyor? Herkes biliyor ama kimsenin sesi çıkmıyor.
İşte İskenderun böyle bir kent, bu halk herkesi ve her şeyi unutur diye nara atanlar sadece kendilerini kandırdıklarını düşünsünler.
İskenderunspor’un sahibi sen misin bu kadar ilgileniyorsun diyenler bile oldu. Ben memleketimin her şeyinden kendimi sorumlu ve ilgili hissettiğim için bu kadar mücadele ediyorum. Bundan sonrada etmeye devam edeceğim.
Herkesin gözü aydın, İskenderunspor kapandı.
Evet, müjdeyi veriyorum. Artık İskenderunspor diye bir takım yok. Herkesin gözü aydın.
Takımla ilgili destek istemeyecekler. Artık kentimizin Demirçelikten başka takımı yok. Bu arada Payas Belediyespor da var. Unutmuyorum! Ama o ayrı bir ilçenin takımı olduğu için vurguyu İskenderunspor üzerinden yapıyorum.
Şunu da buradan hatırlatmak istiyorum; Bugün İskenderunspor gitti. Sıradakiler kendilerini kollasınlar. Demirçelikspor ve Payas Belediyespor ardından Kırıkhanspor da inşallah öyle olmaz. Ama tek tek ligden düşerek yok olup gidecekler. Çünkü gidişat bunu net olarak gösteriyor. Çünkü biliyorsunuz yolumuz Antakya’dan ibarettir.

Önceki İçerikAhilik Haftası halk ile birlikte kutlandı
Sonraki İçerikAkça; ‘Suistimale açık olan yönetmelik değiştirilmelidir’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.