Galatasaray Futbol Okulu meyvelerini vermeye başladı

gs futbol okulu (2)
Yaklaşık iki ay önce İskenderun’da kurulan Galatasaray futbol okulu meyvelerini almaya başladı. Kısa süre önce Engin Canımoğlu tarafından İskenderun’da kurulan Galatasaray futbol okulunun çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Minik futbolcuların Türk futboluna kazandırılması için çalışan Galatasaray Futbol Okulu geleceğin futbolcularını yetiştirmek için önemli hizmetler ediyorlar.
13 Eylül Cuma günü İstanbul Metin Oktay spor tesislerinde gerçekleştirilecek olan seçmelere İskenderun’dan 5 sporcunun gitmesi bölgeyi olumlu yönde heyecanlandırdı. Geleceğin sporcuların yetiştirmek için çalışan Antrenör Engin Canımoğlu, “ Geleceğin sporcularını çıkartmak için çalışıyoruz. İskenderun’a Galatasaray futbol okulunu getireli yeni olmasına rağmen velilerimizin ciddi ilgisini gördük içlerinde önemli yetenekli olan çocuklarımız var. İnşallah bunların önlerini açmak için bizler üzerimize düşeni fazlasıyla yapıyoruz. İstanbul’da Türkiye genelinde yapılacak olan Galatasaray’a futbolcu seçmelerine bölgemizden dört çocuğumuzu götüreceğiz. Gerçekten bu çocuklarımızın yeteneklerine inanıyoruz. İleride hepsi birer futbolcu olabilmek için çalışıyorlar. Ailelerinde destekleriyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Genç yetenekler Çelik Keleş, Hüseyin Yıkıcı, Akın Yıkıcı, Egemen İççan ve Mehmet Tekin seçmelerde İskenderun’u temsil edecekleri için oldukça mutlu olduklarını belirtiler. Miniklerin oldukça heyecanlı oldukları gözlenirken sahada yaptıkları çalışmaları ise aileleri heyecanla izlediler.

Önceki İçerik“Türkiye Cumhuriyeti’nin kazanımlarının korunması için çalışacağız”
Sonraki İçerikGül; “Ben partime ve davama hizmet etmek için yola çıktım”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.