Çankaya Mahallesi’nden AK Parti’ye tam destek

mehmet dönmez çankaya mahallesi (1)
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, Çankaya Mahallesi sakinlerine hitap etti. Kalabalık bir topluluğa konuşan Dönmez, AK Parti’nin ülke geneline yaptığı önemli hizmetleri sıralarken, seçimlerde Hatay Büyükşehir ve İskenderun Belediyesi’nin birlikte kazanılmasının önemini üzerine basa basa vurguladı.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez’i, Esentepe Mahalle Muhtarı Doğan Keleş ve mahalle sakinleri karşıladı. Dönmez, vatandaşlarla tek tek tokalaştı, hal hatır sordu. Dönmez’in anlattığı konuların satırbaşlarını, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile birlikte İskenderun başta olmak üzere tüm ilçelerin kazanılması, partisinin görev başına geldiği günden bu güne kadar ki yaptığı hizmetler, birlik-beraberlik ve kardeşlik oluşturdu.
İskenderun’un bu güne kadar hep iktidarın hizmetlerinden yoksun kaldığını ifade eden Dönmez, bu kez İskenderunlunun dayanışma içinde İskenderun Belediyesi’ni AK Partili belediyecilikle buluşturacağına bütün samimiyetiyle inandığını kaydetti.
Dönmez açıklamalarının devamında; “Bakın İskenderun’da Feyezan Kanalı, trafikteki sorun ve keşmekeşlik var. İstanbul’da kanalın altına tünel açarak büyük bir hizmet getiren iktidar İskenderun’un Feyezan Kanalı’nı çok kısa sürede bitirir. Kendi geleceğimiz ve çocuklarımızın geleceği için bu kez AK Parti diyeceğiz.” İfadelerini kullandı.
Dönmez konuşmasının sonunda Çankaya Mahallesi sakinlerinin sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi. Bir vatandaşımızın altyapı kullanım bedeli altında İskenderun Belediyesi’ne ödenecek olan parayı dile getirmesi üzerine açıklama yapan Dönmez, buna Kırıkhan Belediyesi’ni örnek gösterdi. Kırıkhan Belediyesi’nin çok farklı bir projeye imza attığını kaydeden Dönmez, “Kırıkhan Belediyesi gidip hibe desteği aldı. Daha sonra bakanlığa giderek projesini ortaya sundu ve bakanlığımızdan da destek aldı. Projenin yüzde 10’luk kısmını da kendi imkânlarıyla ödeyerek, vatandaşına tek bir kuruş bile harcatmadı” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikTosyalı Holding Cezayir’de destan yazmaya devam ediyor
Sonraki İçerikSeyfi Dingil, “Şehirde kurumsal düzeyde büyük bir orkestra kurmalıyız”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.