Büyükşehir Başkan Aday Adayı Tufan; “CHP Bayrağını Habibi Neccar’a dikeceğiz”

osman tufan6
Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yapan Osman Tufan, ‘CHP’yi hak ettiği yere el birliği, gönül birliği ile taşıyacağız. CHP Bayrağını Habibi Neccar’a dikeceğiz’ dedi.
Tufan Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, CHP Hatay İl Teşkilatı’na Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Kadınların büyük desteğini alan Tufan, yüzlerce partiliyle birlikte CHP İl Taşkilatı’na geçti. Usta siyasetçi Tufan’ın başvuru programı gövde gösterisine dönüştü.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan’ın başvuru programına; Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, CHP İl Başkanı Servet Mullaoğlu, İl 2. Başkanı Hüseyin Doğan, parti yöneticileri, Hatay’ın tüm ilçe başkanları, Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Karpuz ve ekibi, kadınlar ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda söz alan CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan’a başarılar dileyerek, “Sayın Tufan iyi bir partilidir. Partiye büyük emeği var. Böyle başarılı değerler sayesinde CHP’nin ivmesi giderek artıyor” dedi.
CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ise, tüm adaylara eşit mesafede olduklarını hatırlatarak, “CHP’de aday olabilmenin kriterleri açıktır. Adaylarımızın örgüt içinden olması önceliğimizdir. Sonuçta, kim emek veriyorsa hakeden o olmalıdır. Herşeyden önce tabanı ve örgütü dinleyeceğiz. Tespit ettiğimiz adayın sonuna kadar yanındayız” diye konuştu.

“CHP’Yİ HATAY’IN KALESİ YAPACAĞIZ”
Hatay’ın en güçlü Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan ise, salonu dolduran partililere teşekkür ederek başladığı konumasında, “1 Eylül Dünya Barış Günü’nü kutluyoruz. Hangi barış? Dünya savaşa sürükleniyor. Bizler Türkiye’nin uçuruma sürüklenmesinden rahatsızız. Hatay’ı, Hatay insanını bölmek isteyenlere, fitne sokmak isteyenlere müsaade etmeyeceğiz. Hep bir arada, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi sürdüreceğiz. CHP’yi yaralamaya çalışanlara gerekli dersi vereceğiz. Bizler Mustafa Kemal’in izinden yürüyoruz. Aydınlık geleceğe Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun kararlı duruşu sayesinde ilerliyoruz. Buna kimse engel olamayacak. CHP’yi Hatay’ın kalesi yapacağız. Sadece Erzin’in, Kırıkhan’ın değil, Hatay’ın adayı olacağız. Lütfen birbirimizin elinden tutalım. CHP Bayrağını Habibi Neccar’a dikeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bunun için inanç ve azim gerek. Ben CHP’yi kurtaracak adamım diye yola çıkmıyorum. Böyle bir anlayış tarzı bu kültürü almış olan bizlere yakışmaz. CHP’yi hak ettiği yere el birliği, gönül birliği ile taşıyacağız ve halkın iktidarını kuracağız. Kırıkhan, Kumlu, Hassa, Reyhanlı, Samandağ, Yayladağı, Antakya kısacası tüm Hatay’ın yürekli CHP seçmenleri kendi içlerinden bu partiye emek vermiş birini Büyük Şehir Belediye Başkanı olarak görmek istiyor. Onların bu haklı talebi Genel Merkezimizde de mutlaka yanıt bulacaktır. Bugün İl Başkanlığımıza Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için resmi müracaatımızı yaptık. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ülkenin CHP ve Halkın iktidarına ihtiyacı var. Aydınlık yarınlar için bu gün bir ışık yakma günüdür” diye konuştu.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan’ın konuşması salonda büyük alkış aldı. Tufan’ı, kardeşi Bekir Tufan, kızı ve yakın dostları yalnız bırakmadı.

MİLLETVEKİLLERİ ANKARA YOLCUSU
CHP Hatay Milletvekilleri, büyükşehir adayı ve ilçe belediye başkan aday adayları hakkında görüş bildirmek üzere CHP Genel Merkezi’ndeki toplantıya katılacak.
Milletvekilleri, seçim bölgelerinde tabanın isteği doğrultusunda, merkezi atama ve ön seçim kriterlerini görüşecek.

Önceki İçerikAskeri Heyet sınırda inceleme yaptı
Sonraki İçerikGül, iskelede olta attı!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.