Payas Belediyespor Beşiktaş’tan yetişen Öndel ile anlaştı

payas belediyespor
Geçtiğimiz yıl BAL liginde şampiyonluğu göğüsleyerek, 3. lige çıkan Payas Belediyespor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Menajer Alaattin Doğan’ın girişimleri sonucu Beşiktaş altyapısından yetişen ve Kasımpaşa ve en Sancaktepe Belediyespor formasını giyen Tuncay Öndel, Payas Belediyespor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Geçen yıl aldığı başarılarla adından söz ettirip şampiyon olan ve Türkiye liglerinde rekorları egale eden Payas Belediyespor, transfer döneminde birçok kaliteli futbolcuyu renklerine bağladı. Payas Belediyespor, bölgemizin yetiştirdiği futbolculardan ve aynı zamanda menajerlik yapan Alaattin Doğan’ın girişimleri ve gayretleriyle İstanbul takımlarından Sancaktepe Belediyespor’dan Tuncay Öndel’i kadrosuna kattı. 1991 doğumlu olan Öndel, fiziki yapısı ve tekniğiyle birçok kulübün transfer listesindeydi. Ancak, Öndel’i Alaattin Doğan gayretleriyle takıma kazandıran Payas Belediyespor oldu. Sol açıkta oynana Tuncay Öndel, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olan Beşiktaş altyapısından yetişti. Kasımpaşa’da da top koşturan Öndel, en son Sancaktepe Belediyespor’da oynuyordu. Payas’ın kadrosuna kattığı önemli isimlerden biri olan Tuncay Öndel, yeni takımı olan Payas Belediyespor’un başarısı için durmak, yorulmak bilmeden çalışacağını kaydetti.
Bu arada menajer Alaattin Doğan ise, bölgemiz takımlarının başarısı için çaba sarf ettiğini ifade ederek, üstün özellikleriyle iyi bir futbolcu olan Tuncay Öndel’in Payas Belediyespor’a çok fayda sağlayacağını belirtti.
Alaattin Doğan, önümüzdeki hafta başlayacak olan 3. lig maratonunda Payas Belediyespor’a başarılar dileyerek, takımın geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bölgemize büyük başarılar yaşatacağına inandığını dile getirdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.