“Hatay’ın çok daha iyi noktalarda olabilme potansiyeli var”

vali yeni3
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz’in başkanlığında İskenderun Anemon Otel’de gerçekleştirildi.
Hatay Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutan Vekili J.Yarbay Eşref Torun, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ile İl İdare Şube Başkanları katıldı.
Toplantı öncesinde, Düzce Valiliği görevine atanan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ile İzmir’e tayini çıkan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Hatay Bölge Müdürü Ökkeş Kulakoğlu, İstanbul’a tayini çıkan Antakya Gümrük Müdürü Lütfü Tayfur için veda töreni gerçekleştirildi.
Vali Lekesiz yaptığı konuşmada, cennet gibi bir ülkede ve cennet gibi bir ilde görev yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “İlimiz pek çok göstergede Türkiye’de ilk 10 içerisinde. Çok daha iyi noktalarda olabilme potansiyeli de var. Aktive edilmeye ihtiyacı olan daha pek çok yanı var. Bunları gerçekleştirebilmek için hepimiz görev ve sorumluluk anlayışı içerisinde dur durak bilmeksizin koşturuyoruz, projeler üretiyoruz. Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Düzce Valiliği görevine atanan Ali İhsan Su, İzmir’e tayini çıkan TÜİK Bölge Müdürü Ökkeş Kulakoğlu, İstanbul’a tayini çıkan Antakya Gümrük Müdürü Lütfü Tayfur’un, milletin derdi ile dertlenen, bu ilin geleceği nasıl daha iyi olur diye kafa yoran, kararlarında isabetli insanlar olduklarını ifade eden Vali Lekesiz, “İlimiz halkına verdikleri hizmetler için Devletim ve Hataylılar adına teşekkür ederim. Yolları açık olsun” dedi.
İcra edilen görev sırasında vatandaşımız tarafından oluşan itibarın, yıllar sonra sade bir vatandaş kimliği ile gelindiğinde de gösterilmesinin güzelliğine değinen Lekesiz, “Buradan ayrılacak olan arkadaşlarımız da 3 yıl sonra 5 yıl sonra buraya geldiklerinde inanıyorum ki şu anda gördükleri sevgi ve saygıyı göreceklerdir. Diğer kamu görevlerine de örnek olduğunuz için bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı ilimizde yürütülen çalışmaların sunumu ile devam etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.