Esnaf dostu Su’ya ‘Yılın Kaymakamı’ ödülü!

oda kaymakam (1)
Yayınlanan son Valiler Kararnamesi ile Düzce Valiliğine tayini çıkan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’ya, İskenderun Kuyumcular Odası tarafından veda yemeği verildi.
Mikodo Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine Düzce Valisi Ali İhsan Su, eşi Zeliha Su, Erzin Kaymakamı İskender Yönden ve eşi, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, HESOB Başkanı Kadir Teksöz ve oda başkanları da katıldı.
Düzenlenen yemeğin açılış konuşmasını yapan HESOB Başkanvekili ve İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Ugur Fırat, Vali Su’nun İskenderun’da önemli görevler yaptığını belirterek, ”Bizler her zaman sayın valimizle iyi diyalog içerisinde olduk. Sayın Su, her zaman esnafın sorunlarının çözümü noktasında bizlere destek oldu. Sizlere yeni görevlerinizde başarılar diliyorum. Bizler yalakalık yapmayı yağ çekmeyi bilmeyiz. Sizler bu memlekette Devlet-Millet kaynaşmasını sağladığınız” dedi.
HESOB Başkanı Kadir Teksöz ise düzenlenen yemeğin çok anlamlı olduğunu belirterek, Vali Su’nun esnaf dostu olduğunu belirterek başarılı çalışmalarının devamını diledi. Vali Su ise yaptığı konuşmada, İskenderun’dan ayrıldığı için çok duygulu olduğunu belirterek, “Sayın Fırat’ın nezdinde tüm esnaflarımıza saygılarımı sevgilerimi sunuyorum. Sizlerle birlikte İskenderun’da önemli işlere imza attık. İskenderun halkı gerçekten çok sıcak kanlı. İskenderun’u ve sizleri unutmam mümkün değil. Sizleri Düzce’ye bekliyorum. Sağlıcakla kalın. Hakkınızı helal edin” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından esnaf teşkilatı sına daha önce düzenlenen bir toplantı ile verilecek olan ancak Reyhanlı olayları ile ertelenen Yılın Kaymakamı ödülü plaketini Başkan Uğur Fırat ve Kadir Teksöz Su’ya takdim etti.
Ardından Vali Su, tüm esnaf odası başkanları ile tek tek vedalaştı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.