BAŞKAN SAVAŞ: “48 OLAN PARK SAYISINI 79’A ÇIKARDIK”

antakya park2
Yaz mevsimiyle birlikte Antakyalılar, ailece dinlenebilecekleri, çocuklarını gezdirebileceği, günlük yaşam stresinden bir nebze de olsa uzaklaşabilecekleri ve hoşça vakit geçirebilecekleri mekânlara akın ediyor. Bu ziyaretlerin başında da Antakya Belediyesi’nce modernize edilen yeni yapılan parklar geliyor.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, hemşehrilerinin aileleriyle birlikte parklara olan yoğun ilgisinin kendilerini oldukça mutlu ettiğini, şehirde bulunan parklarda yaptıkları modernize çalışmaları ve yeni park yapımları sonrasında insanların bu parkları ailece ziyaret etmeleriyle birlikte emeklerinin karşılığını görmelerinin tarifsiz mutluluğu içinde olduklarını dile getirdi.
Başkan Savaş hizmet süreleri boyunca Antakya’da bulunan mevcut 48 parkı modernize ettiklerini ve kentte 31 yeni parkın yapımını gerçekleştirdiklerini ve bu dönemde 48 olan park sayısını 79’a çıkardıklarını vurguladı.
Yerel yönetimin örnek çalışmalarından olan parkların modernize çalışmaları ve şehre yeni parklar kazandırılmasına destek veren vatandaşlar “Parklarımız ailece ziyaret edebileceğimiz güzel görünümlere kavuştu. Modernize edilen ve yeni yapılan parklara gezinti yolları, koşu parkuru, spor aletleri ve modern çocuk oyun gruplarının monte edilmesi parklara ilgimizi arttırıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi. Şehirde gerçekleşen park düzenlemelerine destek veren bazı esnaflar ise; “Parkların güzelleştirilmesiyle birlikte işlerimiz de açıldı. Havanın güzelliğiyle birlikte parklara insanların büyük bir ilgisi var. Sayın Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.
Vatandaşların modernize edilen ve yeni yapılan parklara sahip çıkmasından dolayı son derece memnun olduğunu ifade eden Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya’yı güzelleştirip daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.

YENİ ADRES HABİB-İ NECCAR SOSYAL TESİSLERİ
Antakya Belediyesi’nce yapımı gerçeklkeştirilen ve geçtiğimiz günlerde hizmete sunulan Antakya Belediyesi Habib-i Neccar Sosyal tesislerine Antakyalıların ilgisi her geçen gün artıyor.
İzmir Caddesi Habib-i Neccar dağı eteğinde yapımı gerçekleştirilen tesise vatandaşlar ailece yoğun ilgi gösteriyor.
Belediye Başkanı Savaş, Sosyal Tesiste yakın zamanda misafirlere yöresel sıcak yemek hizmeti sunulacağını, Yerli ve yabancı turistlerin uğrak alanı içerisine dâhil edilecek olan tesiste insanların aileleriyle birlikte hoşça vakit geçirmenin yanında, ister gece, ister gündüz, Antakya ve çevresini kuşbakışı olarak izleme imkânına sahip olacağını belirtti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.