Seni özleyeceğiz dürüst insan!

kaymakam veda
Düzce Valiliğine atanan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su için 13 Ağustos 2013 Salı günü (bugün) saat: 20.30’da, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’nin öncülüğünde İskenderun Yelken Kulübü’nde veda yemeği düzenleniyor. Göreve geldiği günden bu yana İskenderun’da önemli hizmetler yapan Vali Su’nun, çağdaş ve kaliteli bir eğitim için gösterdiği gayret, büyük takdir gördü. İskenderun’a bir şeyler verebilmek için kurumlarla hep birlikte uyum içerisinde çalıştı. Yol gösterici oldu..
İskenderun’da her kesimin sevgi ve saygı gösterdiği Vali Su, bundan böyle enerjisini ve azmini Düzce’nin geleceği harcayacak.
Protokol Bayramlaşması’nda kendisine gösterilen sevgi tablosu karşısında oldukça duygulanan Düzce Valisi Ali İhsan Su için tertiplenecek olan veda yemeğine yoğun katılımın olması bekleniyor. Güleryüzlü ve beyefendi duruşuyla, toplumda kalıcı bir iz bırakan Düzce Valisi Su, şiire olan düşkünlüğü ile biliniyordu.
İskenderunlular, sevecenliğiyle gönüllerde taht kuran Vali Su’ya, Düzce’ye gitmeden önce, “Sizi çok özleyeceğiz. Yolunuz açık, başarılarınız daim olsun” sözleriyle duygularını dile getirdiler.
GÜNEY Medya olarak, Vali Su’ya yeni görevinde başarılar diliyor ve İskenderunlular’ın kendisini her zaman dürüst bir devlet adamı olarak hatırlayacağını bildirmek istiyoruz.

VEDA EDİYOR
Düzce Valisi Ali İhsan Su’nun, dün itibariyle İskenderun’daki görevinden ayrıldığı bildirildi. İskenderun Kaymakamlığı’na yeni atama yapılıncaya kadar Hatay Valiliği’nin 12.08.2013 tarihli onayı gereğince, İskenderun Kaymakamlığı’nı ve Liman Mülki İdare Amirliği’ni Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’ın vekâleten yürüteceği öğrenildi.

Önceki İçerik“Her zaman yanınızdayım!”
Sonraki İçerik11 YANGIN SÖNDÜRME UÇAĞI UYUYOR!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.