“STK’ların gayretini önemsiyoruz”

kilis orhan16
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Teşkilatı ile birlikte seçim bölgesinde seri ziyaretlere davam ediyor. Sivil toplum örgütlerinin birçoğuna ziyaret gerçekleştiren AK Parti heyeti burada karşılıklı sohbetlerle çözüm yolları aranıyor.
İskenderun’da bulunan Kilisliler Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı Uğur Feriz, ilçe yönetimi burada Kilisliler dernek yöneticileriyle fikir alışverişinde bulundular. Yapılan ziyarette söz alan İskenderun Kilisliler Dernek Başkanı Halil Tosyalıoğlu, “Ziyaretinizden dolayı çok memnun olduk kentimizin ve ülkemizin kalkınması için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi lazım. Yapmış olduğunuz çalışmaları takip ediyoruz. Derneğimize hoş geldiniz” dedi.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise açıklamasında, “Yapılan ziyaretler neticesinde bir birimize sorun ve sıkıntılarımızı anlatıyoruz. Oldukça faydalı olduğunu düşünüyoruz. Sivil toplum örgütlerimiz herkes için çok önemli bizlere görmediklerimizi gösteriyorlar. Siyasetçilere gerekli yardımları sağlamaya çalışıyorlar. Bu nedenle bizler için sivil toplum örgütlerinin önemi çok büyük” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.