ALKAN AİLESİ’NDEN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

bakan iftar
Yayladağlı hayırsever işadamlarından Mehmet ve Ali Alkan Kardeşler tarafından, geçtiğimiz Pazar günü Yayladağı İlçesi Hükümet Konağı bahçesinde bir iftar yemeği programı düzenlendi.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği programına Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Yayladağ Kaymakamı Tolga Polat, Yayladağ Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı, Ak Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Emrullah Gülen, ilçe ve belde belediye başkanları, Ak Parti ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Antakya Belediyesi Mehter Takımı gösterileri ile başlayan ve dualarla devam eden iftar programında hayırsever işadamı ve ev sahibi Mehmet Alkan kısa bir konuşma yaparak tüm konuklarına hoş geldiniz dedi. İftar programında ayrıca Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin tarafından birlik ve beraberlik mesajları verilen konuşmalar yapıldı.
Adalet Bakanı Ergin, Yayladağı halkına her yıl iftar yemeği ikramında bulunan hayırsever Alkan ailesine ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.