Hasan Çarpar İskenderunspor’a talip!

iskenderunspor hasan çarpar
İskenderunspor Kulübü Başkanı Nuri Üysen’in takımdan istifa etmesinin ardından kulübe talipliler gün yüzüne çıkmaya başladı. İskenderun’da bir dönem parlayan yıldız olan Tayfunspor’a 10 yıl başkanlık yapan Hasan Çarpar İskenderunspor Kulüp Başkanlığına aday olduğunu söyledi. Çarpar, başkan olduğu taktirde gerek bölgemizden, gerek şehir dışından, gerekse yurt dışından çok önemli destek alacağını ifade etti.
Maddi desteğin sağlandığını, ancak paradan önce yürek olması gerektiğini kaydeden Hasan Çarpar, bu gücü kendilerinde gördüklerini, Allah’ın izniyle İskenderunspor’u eski şaşalı günlerine geri döndüreceklerini kaydetti.
İskenderunspor Kulüp Başkanlığına talip olmasını açıklamasıyla yurt içinden ve yurt dışında sayısız maddi ve manevi destek telefonları aldığına dikkati çeken Çarpar, “Turuncu-mavili takım bir dönemlerin efsane takımıydı. Maalesef bu takım göz göre göre yok oldu. Birlik ve beraberlik içinde yıkıcı değilde yapıcı bir şekilde İskenderunspor’u ilk etapta BAL Ligi’nden çıkartıp, önce 3. lige daha sonra da Bank Asya’ya yerleştireceğiz. Biz inanarak ve güvenerek yola çıktık. Tek isteğimiz İskenderun halkının duaları ve destekleridir. Göreceksiniz İskenderunspor hak ettiği yere en kısa zamanda gelecek. Allah yardımcımız olsun!” şeklide görüşlere yer verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.