TŞOF Başkanı Apaydın’dan Vali Lekesiz’e Ziyaret

vali ziyaret1
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın beraberindeki heyetle, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz’i ziyaret etti.
HESOB Başkanı A.Kadir Teksöz’ün de eşlik ettiği ziyarette konuşan Başkan Apaydın, kabulden dolayı Vali Lekesiz’e teşekkür ederek, her ay farklı bir ilde gerçekleştirdikleri yönetim kurulu toplantısını, Reyhanlı ilçemizde yaşanan elim olaydan dolayı ilçe halkının acısını paylaşmak anlamında bu ay ilimizde yapmak istediklerini dile getirdi.
Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz de, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ‘Sadece ilimizi değil ülkemizi de derinden üzen Reyhanlı olayı üzerine, ilçemiz insanının acısını paylaşmak amacıyla toplantınızı burada yapma kararınızdan dolayı teşekkür ederim. Zaten acıda, kederde, tasada, kıvançta bir ve beraber olmak da millet olmanın gereğidir’ dedi.
Hatay’ın, ülkenin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına çok ciddi katkılarda bulunan bir il olduğunu ve ili çok daha iyi noktalara taşıyabilmek için tüm kurum ve kuruluşlarla çalışmaların devam ettiğini de kaydeden Lekesiz, ‘İlimizin pek çok değeri var ancak en önemlisi, farklılıkların bir arada uyum ve ahenk içinde yaşamasıdır’ dedi.
Lekesiz, ziyaretin anısına konuğuna üç semavi dinin bir arada yaşamasını temsil eden plaket verirken, Başkan Apaydın da Vali Lekesiz’e tarihi Hatay Valiliği binasının yakma resim tekniği ile yapılmış tablosunu hediye etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.