ENGELLİLERİN HAYATI KOLAYLAŞIYOR!

engelliler
Bugüne dek Engelli vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği faaliyetlerle adından söz ettiren Antakya Belediyesi engelli vatandaşlarımıza yönelik yeni bir uygulamaya daha imza attı. Antakya Belediyesi Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda, engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak ve onları sosyal hayatın içine daha çok katmak için Hizmet binasında bulunan Halkla İlişkiler Birimi’nde “Engelliler Masası” oluşturdu.
Belediye Başkanı Savaş “Engelliler Masası” ile amaçlarının kentte yaşayan engelli insanlarımızı ve yakınlarını güler yüzlü ve sıcak ortamda karşılayıp sorunlarıyla ilgili gerekli bilgilendirilmelerin yapılıp, belediyemizin ve diğer kamu kuruluşlarının engellilere yönelik yaptıkları hizmetlerden faydalanmalarını sağlamaktır.” dedi.
Engelliliğin doğuştan gelen bir eksiklik olmadığını, her insanın engelli olma potansiyeli taşıdığını kaydeden Başkan Savaş; “Bu masanın temel gayesi engellilerimizin sosyal hayatını normalleştirmek, hayatlarını kolaylaştırmak ve engellilerimizi topluma kazandırmaktır. Bu hepimiz için önemli bir vazifedir” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.