İTSO yönetimi Kaymakam Su’yu ziyaret etti

itso kaymakam
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetim kurulu üyeleri İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İTSO yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.
İskenderun’un ekonomik yönden önemli bir şehir olduğuna vurgu yapan Kaymakam Su, Limanı ile, sanayisi ve turizmi ile bölgenin parlayan bir yıldızı olan ve Doğu Akdeniz’in en önemli şehirlerinden biri olan İskenderun’un ekonomisine yön veren en önemli kuruluşlardan birinin Ticaret odaları olduğunu belirterek, Yeni yönetimin İskenderun’a önemli hizmetler vereceğine inancının tam olduğunu söyledi. Ziyarette söz alan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Seçimler sonrası yönetim kurulumuzu oluşturduk ve çalışmalara başladık. El birliği ile İskenderun’a neler yapabiliriz ne değerler katabiliriz onun uğraşı içerisindeyiz.
Yapılacak hizmetlerin gelmesi projelerin hayata geçirilmesi noktasında da hükümet yetkilileri, bakanlarımız milletvekillerimiz, valimiz ve kaymakamımız ile el birliği ile hareket etmeyi umut ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kaymakam Ali İhsan Su’nun makamını düzenlenen ziyarette İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan vekili Çağrı Belibağlı, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Okan Belli ve Necat Özkaya da hazır bulundular.

Önceki İçerik“Ülkemiz hiç bu kadar kutuplaşmamıştı”
Sonraki İçerikGelişim Hastanesi farkını gösteriyor!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.