Kavsak; “İnşallah bu bahar kışa dönüşmez”

dto rektör
Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesini ziyaret etti. Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Rektör yardımcısı Ali Koç ve birlikte gelen Dekanları, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Bülent Kavsak ve yönetim kuruluna yapılan genel kurul sonrası göreve gelmelerinden dolayı ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyaret programına İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Bülent Kavsak, Meclis Başkanı Aksel Butrosoğlu, Deniz Ticaret Odası şube müdürü Ahmet Özerdem ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Kongrenin ardından İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanlığına tekrar seçilen Bülent Kavsak’ı ve yönetimini ziyaret eden Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder yeni dönemde denizcilik alanındaki konularında karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.
Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder “Yeni dönemde size başarılar diliyorum. Çalışmalarınızda üniversite olarak yapabileceğimiz her türlü katkıyı desteği sunacağımızı bildirmek üzere sizleri ziyaret etmek istedik. Bu dönemde de yakın ve sıkı işbirliğimiz devam eder ve çalışmalarımız beraberce süreceğini temenni ediyorum” diye konuştu. İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Bülent Kavsak “Yapılan ziyarette memnuniyetini dile getirmek istiyorum. Yeni bir seçim geçirdik. Bu görevi 4 yıl daha üslendik. Deniz Ticaret odamızı bu dönemde daha aktif olmayı planlıyoruz. Bu Arap baharı ekonomimize negatif yönde etkiledi. İnşallah bu bahar kışa dönüşmez. Bu nedenle bölgemiz hassas durumda buradaki yatırımlarımızı baya etkiledi. Bizlerin bu yeni dönemde denizcilikle ilgili projelerimiz var. Bu projelerimiz hayata geçirmek istiyoruz” diye konuştu.
Sohbet ortamında geçen ziyarette Rektör Güder, üniversite olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.