AK Parti Akçay Mahallesi’ne konuk oldu

uğur feriz (1)
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, mahalle ve ev toplantılarına durmaksızın devam ediyor.
Uğur Feriç Başkanlığındaki AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, önceki gün akşam Akçay Mahallesi’ne konuk oldu. Mahalle sakinleri tarafından büyük bir memnuniyet ve heyecanla karşılanan AK Parti heyetine vatandaşlar örnek bir misafirperverlik sergilediler.
AK Parti İlçe Teşkilatı ile Akçay Mahalle sakinlerinin buluşması samimiyet ve hoşgörü çerçevesinde gerçekleşti. AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nın ve hükümetin sağladığı hizmet ve güzelliklerden son derece memnun olduklarını kaydeden mahalle sakinleri, bu hizmetlerin devamının sağlanması hasebiyle her zaman AK Parti’nin destekçisi olduklarını dile getirdiler.
Gösterilen ilgi ve alakadan oldukça memnuniyet duyan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve beraberindeki ilçe yönetimi ve partililer, Akçay sakinlerine sonsuz şükranlarını sundular. AK Parti’nin siyasette bulunmasının tek amacının bu ülkeye ve 70 milyon insana hizmet yapmaktan başka hiç birşey olmadığını kaydeden Başkan Feriz, bu davanın bir ferdi olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Adalet Bakanı Sadullah Ergin’den övgüyle bahseden Başkan Feriz, “Biliyorsunuz ki hükümetimizin bakanlar kabinesinde Sayın Adalet Bakanımız Sadullah Ergin beyefendi var. Sayın bakanımız bu bölgemiz bir bir nimettir. Çünkü gecesini gündüzüne katarak, ülke menfaatlerinin yanı sıra bölgemize hizmet gelmesi için yoğun çaba ve gayret sarf ediyor. Bakanımızın uğraş ve gayretleriyle limanımız özelleşti. Artık İskenderun Limanı dünyaya hitap eden yönüyle bölgemizin ve ülkemizin parlayan yıldızı konumunda.. Bununla birlikte Amanos Tüneli var ki, bu güne kadar gelmiş, geçmiş hizmetlerin bence en önemlisi.. Çünkü Amanos Tüneli ile İskenderun ve bölgesi Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’ya açılacak. Bu sayede oradaki yatırımcılar, ürünlerini İskenderun Limanı’ndan yurt dışına gönderecekler. Buda bölgemizin kalkınması, gelişmesi ve cazibe merkezi olması için çok büyük bir şanstır. Ben Sayın Adalet Bakanımız Sadullah Ergin’in bölge halkımızı düşünerek yaptığı ve bundan sonra yapacağı hizmetler için sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, belediye seçimlerine de değinerek AK Parti belediyeciliğini İskenderun’a getirmek için çalıştıklarını, bu kapsamda daha kalıcı hizmetler gelmesi için herkesin AK Parti’ye destek olması gerektiğinin altını önemle çizdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.