Alaattin Özbülbül güven tazeledi

ismok
İSMMO tarafından gerçekleştirilen 2. Olağan Genel kurulunda Başkan Alaaddin Özbülbül güven tazeledi.
Tek listeyle gidilen İSMO Genel Kurulu’nda, Reyhanlı’da patlamalardan zarar gören meslektaşlara maddi-manevi destek sözü de verildi..
İskenderun İsa Taş Toyota Plaza’da gerçekleştirilen 2. Olağan Genel kuruluna İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdullah Korkmaz, İlçe Seçim Kurulu Müdürü Hikmet Aksoy CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve muhasebeciler katıldı.
Faaliyetlerin ekrana yansıtıldığı toplantıda, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız gür bir sesle okundu.
Toplantıda, Reyhanlı’da yaşanan hain saldırı alkışla protesto edilirken, vatandaşlarımızın yaşamını yitirmesinden dolayı üzüntüler dile getirildi.
İSMO 2. Genel kurulunda Hatay SMM Odası Başkanı Abdullah Korkmaz, İsmail Bıkmaz, Mevlüt Özer ve İnci Yazıcı’nın Divanı oluşturduğu genel kurulda yönetim kurulu ve disiplin kurulu üyeleri de hazır bulundu.
İskenderun SMM Odası Başkanlığını başarı ile yürüten Alaaddin Özbülbün, genel kurulda yaptığı konuşmasında, geçtiğimiz hafta içerisinde Reyhanlı’da meydana gelen terör saldırısına dikkat çekerek, “Önümüzdeki hafta içerisinde oda yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Reyhanlı’ya gideceğiz oradaki meslektaşlarımıza oda olarakher türlü desteği sağlayacağız ve meslektaşlarımızın ayağa kalkmasını sağlayacağız” dedi. İskenderun’a kazandırılan SMMM Odası binasının önümüzdeki hafta içerisinde Hatay SMMM Odası Başkanı Abdullah Korkmaz’dan devralacaklarını belirten Özbülbül, “Derneğimizin taşınmaz gayri menkulu olacak bir hizmet binasında önemli aktivitelere ve faaliyetler yapacağız” dedi.
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, sivil toplum kuruluşlarının dünyada ve demokratik ülkelerde giderek birinci plana geldiğini belirterek, “Çağımız artık bilgi çağı. Doğru ve temiz bilgiye sahip olmayan, demokrasiyle yönetilmeyen toplumlar bertaraf olur. Doğru ve temiz bilgi, yaşamın her alanında demokrasinin hayata geçirilmesinde sivil toplum kuruluşlarının çok önemli fonksiyonları vardır” dedi.İ skenderun SMMM Odası 2. Olağan Genel kurulun ardından tek liste halinde gidilen yönetim şu isimlerden oluştu.
Alaaddin Özbülbül, Leyla Eren, İbrahim Kaynar, Merih Hasan Yıldırım, Mehmet Nuri Bahadırlı. Disiplin Kurulu üyeleri: Hatice Altungeyik, Gani Aşkaroğlu, Orhannes Silahlı, Hakan Kayalar, Emir Yeşil.
Denetim Kurulu üyeleri: Ali Beyazıt Karahan, Latif Çakır ve Lemye Hayak Felah.

Önceki İçerik“Eğer AK Parti olmasaydı, İskenderun bir tane hizmet dahi alamazdı”
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesi’nin amacı anlaşıldı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.