Yücelen Kardeşler şehit analarıyla bir araya geldi

yücelen sehit
İskenderunlu İşadamları Yücelen İnşaat ve Nefis Kuruyemişleri Sahipleri Mehmet Yücelen ve Ahmet Yücelen kardeşler, Anneler Günü’nde Şehit Anneleriyle bir araya geldiler.
Belen Vadi Restoran’da Şehit Analarıyla bir araya gelen Yücelen kardeşlere, İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu da eşlik etti.
Aynı zamanda AK Parti İskenderun Kurucu İlçe Başkan Yardımcısı da olan Mehmet Yücelen yaptığı konuşmada, hem şehit analarına hitap etmenin zorluğu, hem de Reyhanlı’da yaşanan terör olayı nedeniyle duygularını ifade etmekte zorlandı.
Mehmet Yücelen duygulandığı konuşmasında şöyle dedi: “Bir Belenli olarak sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Kardeşim Ahmet Yücelen’le birlikte bundan sonra da şehit ailelerimizle birlikte olacağımızı belirtmek istiyorum. Bir o kadar buruk gün dedim. Reyhanlı’da yaşanan elim olaylar var. Terör belasından kurtulacağımızı umut ediyorum. Bizleri bir araya getiren Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Fevzi Mercanoğlu’na teşekkür ediyorum.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.