KUPALARINI BAŞKAN SAVAŞ’A HEDİYE ETTİLER

kupa2
Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Atletizm Takımı sporcuları büyük bir başarıya daha imza attılar. Atletizm faaliyet programında yer alan ve Şanlıurfa ilinde yapılan Atletizm Geliştirme Projesi Kros Yarışmasına katılan Antakya Belediyesi Atletizm Takımı idareci ve sporcuları Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ı ziyaret ederek, kazandıkları kupalarını hediye ettiler.
Ziyarette, Takım idarecisi Abdulhalim Şenol, Antrenör Senem Ölçer, dereceye giren sporculardan Selenay Bati ve Seçil Akpınar hazır bulundu.
İdareci Abdulhalim Şenol, Takım antrenörleri Abdulmecit Ölçer, Senem Ölçer ve Fatih Boyan nezaretinde Şanlıurfa’da müsabakalara katılan sporcular ferdi sıralamada ve takım halinde birincilik elde ettiler.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Şanlıurfa’da şehrimizi temsil eden ve başarılı sonuçlar elde eden takım idarecileri ve sporcularını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Çocuklarımızı ve gençleri kötü alışkanlıklarda kurtarmak ve topluma faydalı birer birey olarak yetişmelerini sağlamak amacı ile Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nü kurduklarını dile getiren Başkan Savaş, “Çeşitli branşlarda faaliyet gösteren ve şehrimizi temsilen katıldıkları müsabaka ve şampiyonalarda ilimizi en iyi şekilde temsil ederek dereceler elde eden idareci ve sporcularımızın başarıları ile gurur duyuyoruz. Takımlarımıza ve sporcularımıza her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Takım idarecisi Abdulhalim Şenol, Antrenör Senem Ölçer ziyaret sırasında kendilerini kabul eden Başkan Savaş’a yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Antakya Belediyesi Atletizm Takımı ve sporcularının elde ettikleri dereceler şöyle:
Kızlar 1999 – 2000 kategorisinde 2000 metrede Ferdi Kızlarda birinci Selenay Bati, üçüncü Seçil Akpınar, Aynı kategoride Selenay Bati, Seçil Akpınar, Ümran Gezgin ve Sevda Savaşçı’nın mücadelesi ile takım birinciliği,
Erkekler 1999 – 2000 kategorisinde Burhan Görüroğlu, İbrahim Kudak, Sertan Kıdu ve Yusuf Meşe’nin mücadelesi ile takım birinciliği, Küçük erkekler 2001 – 2002 kategorisinde Hüseyin Yalçın, Ömer Faruk Sönmez, Mustafa Tuna, Ali İsmail Çiçek’in mücadelesi ile takım üçüncülüğü.
Antakya Belediyesi Atletizm Takımı, 12 Mayıs 2013 tarihinde Kayseri’de yapılacak olan yarı final müsabakalarına ve 19 Mayıs 2013 tarihinde ise Ankara’da yapılacak olan Final müsabakalarına katılarak Antakya Belediyesi’ni ve ilimizi temsil edecek.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.