“MHP’den aday olmak isteyen önce üye kaydını yaptırsın”

belen ülkü ocakları (2)
3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle Belen Ülkü ocakları tarafından kahvaltı düzenlendi. Gerçekleştirilen kahvaltıya, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, mahalle muhtarları ve davetliler katıldı. Kahvaltının ardından konuşan Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, kendilerini bir araya getiren Belen Ülkü Ocaklarına teşekkür etti. Türkiye’nin şu an kurtuluş savaşından geçtiğini kaydeden Başkan Yılmazlar, “ Ülkemizde yaşanan ve gelişen olayları hepimiz görüyoruz. Artık ekranlar her gün akil adamların, profesörlerin vatandaşa akıl verme yeri olmuştur. Şu anda her zamankinden daha çok ülkemizin gençlerine ve vatanını sevenlere ihtiyacı var.
Eğer Türkiye Cumhuriyetinde Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkesini seven vatandaşlarımız olmasaydı bu daha da kolay olacaktı. Türk, Kürt, Alevi, Sünni hiçbir ayrım olmadan yaşadığımız ülkemizde bu hükümet Kürt sorununu dile getirmiştir” dedi.
Belen Ülkü Ocakları tarafından verilen kahvaltıya katılan Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Şefik Çirkin ise gündemle ilgili önemli konulara açıklık getirdi.
MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, yerel seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacaklarını belirtti. Çirkin, Belen Ülkü Ocakları tarafından “3 Mayıs Milliyetçiler Günü” dolayısıyla düzenlenen bir etkinlikte yaptığı konuşmada, partilerinin ülke genelinde mahalli seçimlere büyük önem verdiğini kaydetti. Yerel seçimlerde MHP’nin Hatay’daki ilçelerin yüzde 80’inde iddialı durumda olduğunu ifade eden Çirkin, şöyle devam etti:”Yerel seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacağız. Bu kadar iddialı bir partinin Büyükşehir belediyesini de alması mümkün olabilir. MHP Hatay teşkilatı son derece başarılı bir teşkilattır. Milliyetçilik sadece MHP’ye mahsus değildir. Başka partilerde de milliyetçi arkadaşlar olabilir. Bunların arasından artık yoluna MHP’de devam etmek isteyen, kendi siyasi birimlerini MHP’de kullanmak ve halka yararlandırmak isteyen, toplumun da kabul ettiği kim varsa MHP’nin kapısı ona açıktır. Yalnız tabii MHP’nin bu söylemi istismar edilmemelidir. Bir insan MHP’den aday olmayı düşünüyorsa ilk önce üye kaydı yaptırması gerekir. Toplumun kabul ettiği hiçbir isme karşı rezervimiz yok. Şuanda kimseye teklif götürme gibi bir niyetimiz yok. MHP’den gerek ilçelere gerek Büyükşehir’e aday olmak isteyen değerler var.”

Önceki İçerikFırat, ölümünün birinci yılında dualarla yad edildi
Sonraki İçerikÇiçekler verilen en güzel hediyedir
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.