Unutkanlık böyle birşey..

çalıntı araç (4)
Önceki gün öğle saatlerinde aracının çalındığını iddia eden bir vatandaş polisi harekete geçirdi. Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte bazı vatandaşlarımızı da unutkanlık sardı.
Aracının çalınmasını polise bildirdikten sonra tüm emniyet birimleri plaka üzerinde çalışma yapmaya başladı. Çarşıda işi bittikten sonra tekrar aracının başına gelen araç sürücüsü Mustafa Sevim aracın çalındığını arkadaşlarına ve ailesine bildirdi. Bir yandan polis çevrede arama yaparken, diğer yandan ise arkadaşları duruma öğrenmek için olay yerine geldi. Polis sürücü Mustafa Sevim’e ‘Aracı bir başka yere park etmiş olabilirsiniz iyi düşünün!’ sözlerine karşılık aracımı buraya bıraktığımı hatırlıyorum ısrarı üzerine kentin giriş ve çıkışları polisler tarafından tutularak çalınan araç araştırılmaya başlandı.
Polis aracı bulmak için çalışma başlatırken, Sevim’in arkadaşından gelen müjdeli haber hem polisi hem de araç sahibini sevindirdi. Mete Aslan Bulvarı arkasında bulunan Çay Mahallesi Semt pazarının önüne aracını park eden, ancak geldiğinde aracını yerinde bulamayan Mustafa Sevim, sanayideki arkadaşının “Aracı park halinde az ileride gördüm” demesi üzerine polislerle birlikte aracın bulunduğu yere hemen hareket edildi. Aracı park ettiği yerde bulan sürücü şaşkınlık ve gülümseyerek polislere mahcup olduğunu hareketleriyle belli ederken, “Kafamız durmuş, gerçekten aracı ben diğer tarafa koyduğumu hatırlıyorum. Orada burası aynı polisleri de yorduk çok özür diliyorum” diyerek aracını aldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.