MHP’den Güney Gazetesi’ne jest..

mhp (1)
MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ve teşkilat yöneticileri Güney Medya Grubu’na gelerek Güney Gazetesi’nin 39. kuruluş yıldönümünü pasta keserek kutladılar.
Güney Medya Grubu’na kuruluş yıldönümü münasebetiyle nezaket örneği gösteren MHP İskenderun İlçe Teşkilatı yöneticileri, 39 yılı geride bırakan Güney Gazetesi’ne kente sağlamış olduğu katkılar ve örnek habercilik nedeniyle kutlayarak kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutladılar. Çalışanlara jest yapan MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, beraberinde getirdiği kuruluş yıldönümü pastasını Güney Medya Grubu Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar ile birlikte keserek “Nice 39. Yıllara” temennisinde bulundular.
Bu mutlu günde MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül ve teşkilat yöneticilerine göstermiş oldukları bu nezaket örneği ve yaklaşımdan dolayı teşekkür eden Güney Medya Grubu Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar, siyaset basın diyalogundan ziyade dostluğun ön planda olduğunu belirtti. Akpınar, pastayı keserek kuruluş yıldönümü mutluluğunu MHP yöneticileriyle paylaştı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.