İGEV’de Şefik Uyar’la yola devam!

igev1
İskenderun Güney Eğitim Vakfı, 9’ncu olağan genel kurulunu vakıf binasında gerçekleştirdi. Divan başkanlığını İGEV’in kurucu başkanı Ruslan Coşkunırmak yaparken, üyeliklere ise geçmiş dönem başkanı Talat Çiçek ve vakfın bursiyeri Avukat Umut Tektaş seçildi.
Sekizinci dönem başkanlığı görevini yürüten Şefik Uyar’la dokuzuncu dönemde de devam kararı alındı.
Geçmiş dönem yönetim kurulundan Yasin Buzlu yeniden görev alırken, yeni yönetim kurulunda; Metin Satıcı, İnsaf Sultanoğlu, Haydar Yolcu, Necati Karanlık, Avukat Umut Tektaş, Mehmet Şanlı, Elektrik Mühendisi Mithat Sacit Atar görev aldı. Daha çok gençlere yer verildiği gözlenen yeni yönetim kurulunda, vakfın eski bursiyeri Avukat Umut Tektaş ile geçmiş dönem başkanı Mecit Atar’ın oğlu Elektrik Mühendisi Mithat Sacit Atar’ın görev alması sevinçle karşılandı.
Vakfın kurucu başkanı ve aynı zamanda divan başkanlığı görevini yapan Ruslan Coşkunırmak, sekizinci dönem yönetim kurulunun çalışmalarını baş döndürücü olarak niteledi.
Yatırımları, vakfın gelirlerini ve bursiyer sayısının arttırılması ile hareketli bir etkinlik süreci geçiren Şefik Uyar başkanlığındaki yönetim kuruluna övgü vardı.
CHP Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu ve İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar’ın da izledikleri genel kurul oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.