Çekin elinizi Payas Belediyespor’un üzerinden!

payas12
BAL liginin namağlup tek takımı unvanına sahip olan Payas Belediyespor’un şampiyon olması gizli güçler tarafından engellenmeye çalışılıyor.
Bu güne kadar oynadığı hiç bir maçta mağlup olmayan ve gurubunda son maçına çıkarak şampiyon olmak isteyen Payas Belediyespor’un yalnızlığı nedeniyle masa başında güçlü olanlar ortalığı bir birine katmaya devam ediyor.
Daha önce federasyonun kararı ile maçın cumartesi günü Elazığ İl özel idaresinde sentetik çimde oynanacağı ve seyircisiz oynanacağı açıklanmış bu nedenle Payas Belediyespor ise cumartesi günü oynayacağı maç öncesinde yola çıkmıştı. Ancak daha öncede yaşanan sıkıntıların aynı sahnesi bir kez daha perdelenerek Malatya grubunun lobisi gücünü bir kez daha ortaya koydu.

ARTIK SUSMAYACAĞIZ!
Elazığ’a giden ve cumartesi günü oynayacağı maça konsantre olan Payasbelediyespor’a gelen bir telefon tüm yönetimi ve teknik heyeti çileden çıkarttı. İddialara göre Malatya’nın yaptığı baskı nedeniyle cumartesi seyircisiz oynanması için alınan karar tekrar değiştirildi. Maç Pazar günü ve seyircili oynanmasına karar verildi. Yaşanan bu gelişmelerle ilgili Payas belediyespor Teknik Direktörü Ender Traş haber ekibimize yaptığı açıklamasında artık susma zamanı bitmiştir diyerek içini döktü. Traş, “Bu güne kadar kendime olan saygıdan dolayı hep sustuğunu ve sezon bittikten sonra konuşacaklarımı konuşmak istemiştim ama bakıyoruz ki bizi sahada yenemeyenler başka yerde yenmeye çalışıyor. Ama başarı olamayacaklar çünkü karşılarında tam anlamıyla şampiyonluğu inanmış bir topluluk var. Cumartesi günü seyircisiz oynayacağımız Elazığ İl özel idaresi maçın programı tekrar değiştirilerek maç hem seyircili oynatılacak hem de Pazar gününe alındı. Uzun yıllardır Türk futboluna hizmet ettim ama gerçeketn şu anda spordan bile soğuduğumu söyleye bilirim. Burada insanların emeklerini haklarını bir maçta çalmak isteyenlere ve bizim emeğimizi yemeye kalkanlara takım olarak hakkımızı helal etmiyoruz. Zaten yıllardır sahipsiz olduğumuzu hep söylüyordum Hatay takımlarının tamamı sahipsiz burada yaşadığımız tüm sıkıntılarda sadece Payas belediye Başkanımız ve kulüp yöneticilerimiz bizlerle birlikte oldu. şu anda Türk futbolunun gelişmesi için çalışmamız gerekirken çirkin olaylarla maç kazanma derdine düşünleri buradan şiddetle kınıyorum. İnsan emeği bu kadar ucuz olmamalı şu anda Türkiye’nin tek namaglûp takımıyız. Bu konuda ne kadar başarılı olduğumuz sanırım buradan anlaşılır. Ancak bu yollarda çok sıkıntı çektik önümüze çok engeller kondu. Çok sıkıntı yaşatılmak istendi. Ama bizim inancımız gereği bu başarılar geldi. Buradan şunu çok açık yüreklilikle söylüyorum isterlerse biz maçımızı Malatya’da oynarız bizim için sorun ve sıkıntı yok. Ama bırakın da federasyonun kararlarına saygı gösterin. Bizim yenilmemiz için herkes el birliğiyle çalışıyor. Saha değiştiriliyor. Önce açıklanan ve takımın otobüsü yola çıktıktan sonra maçın tarihi değiştiriliyor. Böyle bir olayı görmek bize nasip oldu. Buradan şunu çok açık yüreklilikle söylemeliyim ki eğer kimseye bir zarar gelir bir insanın burnu bile kanarsa bu işin tüm sorumlulukları bu kararı alanlara ait olacaktır. Benim spor anlayışımda ve futbol anlayışımda şampiyonluktan daha önemlisi insanların huzur içerisinde futbol izlemeleridir. Eğer bir insan zarar görecek burnu kanayacaksa ben bu şampiyonluktan mutlu olamam” açıklamasını yaparak ortaya konan senaryolara dikkat çekti.

Önceki İçerikPolis, İskenderun’u BBG evi gibi gözetliyor
Sonraki İçerikAZİM ŞAHİN NEDEN GÖREVDEN ALINDI?
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.