Bu ekip İskenderunluları Halil Sezai ile buluşturacak

halil sezai konser
İskenderun’da Halil Sezai konseri için geri sayım başladı. Türkiye’nin sevilen ses sanatçılarından Halil Sezai 3 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00’da İskenderunlu sevenleriyle buluşacak. Halil Sezai’yi İskenderunlularla buluşturacak bu dev organizasyonda Songül Selvi, Selahattin Özdemir, Saadet Bilgin, Orkun Bakırhan, Burak Kırmızıdağ, Hikmet Çetin ve Safiye Bakırhan’ın imzası bulunuyor. Yaptıkları özverili ve fedakar çalışmalar sonucunda Halil Sezai konserini tertipleyen başarılı ekip, İskenderun’un sosyal ve kültürel aktivitelerine önümüzdeki zaman zarfında da renk katacak çalışmalarda bulunacaklar. Organizasyon sorumlusu Selahattin Özdemir, amaçlarının kentimizin sosyal alanda gelişmesine katkı sağlamak olduğunu belirtti. Bu konserle İskenderun halkını bir arada buluşturacak olmalarından duyduğu memnuniyeti ifade eden Özdemir, “Aktivitelerimizle İskenderun’un ismini Türkiye çapında duyurmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda projelerimizle Türkiye’ye mal olmuş ünlü ses sanatçılarımızı İskenderun halkıyla bir araya getireceğiz. Bu projede yanımızda olan ve bundan sonra da yanımızda olacak dostlarımıza tüm ekip arkadaşlarımla birlikte teşekkür ediyoruz” dedi.
Projelerinden ilki olan Halil Sezai konserini 3 Mayıs Cuma günü saat 20:00’da İskenderun Newyork Clup’ta gerçekleştireceklerinin altını çizen Özdemir, “Çalışmalarımızda bizlere her türlü desteği vererek sonsuz katkıda bulunan sponsorlarımız Shot Bar’a, Joly Joker’e, Nefis Kuruyemiş’e Kale Kilit’e, Efes Pilsen’e, Gold’a, Oğuz İnşaat’a, Martini Tekel Fastfood’a, Poyrazcan İletişim’e, Butterfully Takı’ya, Athena Parfümeri’ye, Bourbon’a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Organizasyon ekibi, bundan sonrada İskenderun akşamlarını yapacaklarını dolu dolu etkinlik ve aktivitelerle renklendirecek. Kentimizde eğlence sektörüne yeni bir soluk getiren ekip, daha şimdiden adlarından söz ettirmeye başladı.

Önceki İçerikİnternet Cafe ve Mahalle Sakinleri Mağdur
Sonraki İçerikKiev’de ‘PRESTİJ’imiz arttı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.