Nardüzü halkı gözyaşlarıyla uğurladı!

nardüzü2
Yaşama veda eden Nardüzü eski Belediye Başkanı Ahmet Şanlı ve eşi Mevlüde Şanlı, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine, Belediye Başkan Vekili Özer Çağşar, Başkan Yardımcıları, belediye idare müdürleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti, sivil toplum, mesleki oda yöneticileri, işadamları, belediye çalışanları, yakınları ve kalabalık bir topluluk katıldı.
Nardüzü eski Belediye Başkanı Ahmet Şanlı ve eşi Mevlüde Şanlı için ilk olarak, Karaağaç beldesindeki Onur Sitesindeki evlerinde tören düzenlendi. Ardından cenazeler, Nardüzü Belediyesi’ne getirildi.
Törende konuşan Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, Nardüzü eski Belediye Başkanı ve eşinin, kaybından dolayı üzüntüsünü dile getirdi.
Nardüzü eski Belediye Başkanı Ahmet Şanlı’nın törenin yapıldığı Belediye binasını yaptığını, halk ve belde için çalıştığını anlatan Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, “Böylesine acı, böylesine hüzünlü bir ortamda konuşma yapacağımı hiç aklıma getirmemiştim. Ahmet Şanlı ve Mevlüde Şanlı’nın ölümü bizleri şüphesiz derinden etkilemiştir. Ahmet Şanlı ve Mevlüde Şanlı evliliğinde, örnek bir aile olmuş, herkesin beğenisini kazanmış, ülkemize, vatanımıza gencecik üç gencimizi yetiştirmiş, eğitim alanında ülkesine faydalı gençleri eğiterek vatanına hizmet etmek için Türkiye’nin çeşitli yerlerine göndermişlerdi. Bunların hep gururunu yaşadılar” dedi. Nardüzü eski Belediye Başkanı Ahmet Şanlı’nın 2 Haziran 1991-29 Mart 2009 tarihleri arasında belediye başkanlığı görevinde bulunduğunu anlatan Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, “Görevi süresince halkına hizmet etmekten hiç bir zaman kaçınmadı, yorulmadı. Ben o zaman meclis üyeliği yapıyordum ‘Sayın Başkan yorulmadın mı?’ laflarıma, ‘Halka hizmet etmekten hiç yorulmayacağım. Halkım hizmete susamış, halkımın yanındayım” derdi. Halkın beğenisini, sevgisini kazanmıştı. Nardüzü Belediyesi Ahmet Şanlı ismiyle, halkıyla özdeşleşmiştir. Görevi süresince insanlarımızın sosyal yönünü, yaşam kalitesini yükseltecek projeleri hep kafasında hayal etmiş, kısıtlı imkanlara rağmen bu beldeyi, bu belediyeyi, bu halkı refah içine getirmiştir. Şu an altında durduğumuz bu bina onun eseri. Gerçekten büyük insandı, üzüntümüz çok derin. Hepimizin başı sağolsun” diye konuştu.
Törende eski Belediye Başkanı Ahmet Şanlı ve eşi Mevlüde Şanlı’nın oğlu da konuşma yaptı. Nardüzü eski Belediye Başkanı Ahmet Şanlı ve eşi Mevlüde Şanlı, törenin ardından Nardüzü Mezarlığında defnedildi.

Önceki İçerikDiyalog!
Sonraki İçerikHz.Peygamber ve insan onuru
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.