Cin Çetesinde 5 Tutuklama

cin sebekee1
Cumhuriyet Halk Partili eski bir milletvekilini de 1,5 milyon dolar ‘Cin’ şebekesinin dolandırdığı şikayeti üzerine İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde harekete geçen polis, yaptığı çalışmalar neticesinde kent içerisinde çok sayıda işadamı ile vatandaşı dolandırdıkları iddası ile çetenin lideri olduğu öne sürülen ve hoca kılığında işadamlarına ve milletvekiline yaklaştığı belirtilen N.A ile birlikte on dört kişi adliyeye sevk edildi.
İskenderun Adliyesi’ndeki sorguları tamamlanan Cin Çetesinde 5 tutuklama kararı çıkarken, zanlılardan 9’u serbest bırakıldı.
N.A., V.S., A.Y, A.K, ile M.U, tutuklanarak cezaevine gönderilirken, zanlılardan 9’u serbest bırakıldı, edinilen bilgiye göre de kaçak durumda olan D.Ç’nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
CHP Hatay eski Milletvekili Aziz Yazar ve bir çok işadamını define senaryosuyla kandırmak suretiyle toplamda 8 milyon TL paralarını aldıkları iddia edilen zanlıların gün boyu İskenderun Adliyesinde süren sorguları tamamlandıktan sonra tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildiler.
Mahkeme zanlılardan 5’i için tutuklama kararı verirken, 9’unu ise serbest bıraktı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.