CHP’den Emniyet Müdürü Başer’e ziyaret

chp emniyet80
CHP İskenderun İlçe Başkanı Dr. Süleyman Uyar ve ilçe yönetimi, 10 Nisan Emniyet Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü ve Polis haftası münasebetiyle İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başer’e nezaket ziyaretinde bulundular.
Başkan Uyar ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, “Ülkenin her köşesinde fedakarca görev yapan polislerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Zor koşullarda çalışan Emniyet Teşkilatı mensuplarımızın gösterdiği gayretin karşılığı, daha iyi şartlarda görev yapma imkânının sağlanmasıdır. Bu iyileştirmeler, Emniyet Teşkilatına yönelik bir lütuf değil, hak edilen bir durumun yerine getirilmesi olacaktır.10 Nisan Polis Günü sebebiyle Emniyet Teşkilatımızın 168. yıldönümünde fedakâr ve çalışkan mensuplarının bu özel gününü kutlar, halkın huzurunu sağlama gayreti sırasında hayatını kaybeden veya aramızdan ayrılmış emniyet şehitlerimize Allah’tan rahmet, Emniyet Müdürlüğü’müzün tüm çalışanlarına da sağlık ve mutluluk dilerim” dedi.
Emniyet Müdürü Cengiz Başer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizlerin ve halkımızın desteği ile görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bölgemizin en büyük sorunlarından biri uyuşturucu , vatandaşlarımızla elele vererek bu illeti kökünden kazımaya kararlıyız. Emniyet teşkilatı çalışanlarımız ve Toplum Destekli Polisimiz, mahallelerde huzur toplantıları yapmaya devam etmektedir. Halkımız bu konuda oldukça bilinçli. Bizler her şeyi duyup göremeyebiliriz. Bu konuda bizim sloganımız, ‘herkes polis’. Vatandaşlarımız olumsuz durumda bizleri çekinmeden arayabilirler. Özellikle suçla mücadele konusunda asla taviz vermeyeceğiz. Geçtiğimiz günlerde arkadaşlarımız, Türkiye’de yakalanan en büyük 3. uyuşturucu hap operasyonunu başarıyla gerçekleştirdiler. Hırsızlık ve adi suçla mücadelede oldukça başarılı bir grafik yakaladık. Burada sizlerin de katkıları büyük bizlere olan desteğinize teşekkür ediyoruz. Hep birlikte suçun silindiği bir ortam yaratmaktır” ifadesini kullandı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.